‘Les Nuits Bressanes’ met Yelloh! Village

Louhans, een stad met 6.500 inwoners, ziet zijn bevolking elke zomer verdubbelen tijdens ‘Les Nuits Bressanes’, een niet te missen festival dat in het Stade de Bram plaatsvindt.

Sinds de eerste editie in 2012 verwelkomt Louhans elk jaar ‘Les Nuits Bressanes’: drie dolle dagen waarop u artiesten uit heel Frankrijk leert kennen of terugziet. Julien Clerc, Florent Pagny, Patrick Bruel … het zijn klinkende namen uit de Franse muziekwereld die hier meer dan 90.000 toeschouwers aan het zingen en dansen krijgen.

 

‘Les nuits Bressannes’ is meer dan het zoveelste zomerfestival. Het evenement is sterk verankerd in Bresse en Louhans dankzij Dominique Prudent, die mee aan de wieg van het project stond. Samen met enkele beroemdheden richtte hij het kinderdagverblijf ‘Hola Kids’ op, een gedurfd initiatief dat kinderen uit Bresse hun eerste woordjes Engels en Spaans bijbrengt en hun ouders tegelijk een oppasdienst aanbiedt.

 

Mis niets van deze absolute topper onder de zomerfestivals 05 en 06 juli 2024: Yelloh! Village heet u welkom op zijn campings in de buurt.

 

 

https://lesnuitsbressanes.fr/

1 camping gevonden

campings Burgundy

×