Natural Games-festival

Houdt u van sport? Houdt u van muziek? Houdt u van gezelligheid? Dan zult u dol zijn op het evenement dat zich vlak bij uw camping in de Aveyron afspeelt: het Natural Games-festival! Kom op dan!

Als u één evenement niet mag missen tijdens uw verblijf in de Aveyron, dat is het dit: het Natural Games-festival in Millau! Sinds een tiental jaren is dit festival de Europese leader in outdoorsport gecombineerd met muziek. Dat kunt u echt niet missen, toch? We herinneren u eraan dat dit evenement gehouden wordt in een uitzonderlijke omgeving, midden in de natuur. Een authentieke omgeving, muziek en sport, dat is toch een perfecte combinatie!

 

Op het programma van deze 4 dagen? We kunnen niet in een paar regels beschrijven wat u kunt verwachten. Maar we kunnen u wel een voorproefje van uw planning geven! De beste sporters luisteren het festival op: klimmers, kajakkers, glijschermvliegers, mountainbikers … Meerdere extreme sporten zijn vertegenwoordigd! Overdag woont u vele internationale competities bij om de verschillende deelnemers te bewonderen en aan te moedigen! U kunt ook gratis met sommige sporten kennismaken, is dat een goed idee? Ook de avonden zijn intens: dj’s, concerten, extreme video- en showevenementen zullen u kippenvel geven!

 

U kunt op Yelloh! Village rekenen voor een sensationele vakantie, we zien u graag tussen van 27 tot 30 juni 2024!

 

www.naturalgames.fr/spring/

1 camping gevonden

campings Midi-Pyrénées

×