Océanes de la Radio in Biscarrosse

Twee uitzonderlijke concerten op het strand van Biscarrosse, een hele reeks artiesten, een te gekke sfeer… Ontdek de Océanes de la Radio tijdens uw campingvakantie en leef u helemaal uit op de muziek!

1 juni 2024 in de badplaats Biscarrosse een jaarlijks terugkerend evenement plaats waar locals en toeristen reikhalzend naar uitkijken: de Océanes de la Radio. Dit gratis muziekfestival weet elke avond bijna 10.000 toeschouwers naar het grote podium aan de Boulevard des Sables te lokken. Met de Atlantische Oceaan en de emblematische groene duinen van de stad op de achtergrond is deze feestelijke opener van het zomerseizoen in de Landes een niet te missen event om met de hele familie van te genieten.

 

Tijdens deze week organiseert het lokale radiostation Fréquence Grands Lacs samen met tientallen vrijwilligers een schitterend muziekfestival in een buitengewone setting. Twee openvolgende avonden wordt het publiek verwend door Franstalige en internationale artiesten die speciaal naar Biscarrosse afzakken om voor een memorabele avond te zorgen. Gevestigde sterren en aanstormend talent delen het reusachtige podium – maar liefst 100 m² – en slagen erin om groot en klein aan het dansen te krijgen. Ook dit jaar ziet de line-up er zonder meer fantastisch uit. Staat het al in uw agenda?

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×