Oxfam-Intermon Trailwalker in Girona

Houdt u van loopwedstrijden? Bent u dol op prachtige landschappen? Zit kamperen u in het bloed? Dan is de Oxfam-Intermon Trailwalker helemaal uw ding! Neem deel aan dit ongelooflijke avontuur…

Wat zou u ervan denken om een actie voor het goede doel te steunen? Jawel, dat kan ook tijdens uw vakantie aan de Costa Brava! Ontdek in Girona de Oxfam-Intermon Trailwalker, een wedstrijd voor  wandelaars en lopers met een groot hart die de meest achtergestelde groepen op onze planeet een helpende hand willen toesteken.

 

De Oxfam-Intermon Trailwalker is een uitgelezen kans om uw grenzen te verleggen want de uitdaging is enorm: de deelnemers krijgen 32 uur de tijd om een parcours van 100 km af te leggen van Olot naar Sant Feliu de Guíxols. De onverharde wegen van het traject voeren hen echter door een prachtig landschap. Spreek dus uw burgerzin aan en neem deel aan deze unieke solidariteitsloop!

 

Het initiatief ontstond in 1981. Sedertdien werd al meer dan 123 miljoen euro ingezameld en legden alle deelnemers samen een indrukwekkende afstand af, goed voor… 100 keer de hele wereld rond! Momenteel nemen al 10 landen deel aan dit wereldwijde evenement waaronder Spanje, Frankrijk, Groot-Brittannië, India en Australië. Via deze sportieve sensibiliseringsactie kunt u tijdens uw campingvakantie dus een steentje bijdragen aan een betere wereld.

 

In 2024 vindt de Oxfam-Intermon Trailwalker plaats op 06 en 07 april.

 

Voor meer informatie: trailwalker.oxfamintermon.org

2 campings gevonden

campings Catalogne

×