Picodon-autorally met Yelloh! Village

In het schitterende kader van de Provençaalse Drôme staat de Picodon-autorally garant voor een sportief weekend boordevol sensatie, snelheid en nostalgie. Een must voor autoliefhebbers!

Al 27 jaar brengt de Picodon-autorally 2 dagen lang heel wat leven in de brouwerij in en om Dieulefit. De editie van 2024, die nog steeds door de ASA-autosportvereniging van Montélimar wordt georganiseerd, vindt plaats op 07 en 08 september. Sinds enkele jaren worden naast de eigenlijke rally ook twee bijkomende proeven gereden: de VHC en VHRS-rally’s voor oldtimers. Verblijft u in die periode op een van de campings van Yelloh! Village in de Drôme, neem er dan zeker een kijkje. Een flinke dosis adrenaline met een vleugje nostalgie mist nooit zijn effect!

 

Het wedstrijdtraject – de zogenaamde ‘Picodonien’ – staat bekend om zijn moeilijkheidsgraad en veelzijdigheid. Toeschouwers mogen dan ook niet om het even waar gaan staan. Er staan borden en er zijn kleurenzones ingericht om nieuwkomers de weg te wijzen. Zo dient u in de groene zones op zoek te gaan naar een plekje. De sfeer is erg gezellig. Jaar na jaar vinden autoliefhebbers elkaar hier terug rond een groot eenpansgerecht (bv. een paella). Kwestie van de kenners – maar niet alleen hen – te overtuigen om deel te nemen aan dit grote lokale autosportevenement!

1 camping gevonden

campings Rhône-Alpes

×