De Raid Nature aan de Pont d'Arc in de Ardèche

Elk jaar troepen de doorgewinterde sportlui en de natuurliefhebbers met Pasen samen ter gelegenheid van de Raid Nature aan de Pont d’Arc. Ze genieten er van de ideale mix van activiteiten in de buitenlucht en een sublieme natuurbeleving.

In het hart van de site rond de Pont d’Arc, en tussen de weelderige natuur en de kristalheldere rivier, kunt u met de hele familie een fantastische uitdaging het hoofd bieden. Al meer dan twintig jaar lang is het begin van de lente het startschot voor een niet te missen sportevenement in de regio: de Raid Nature aan de Pont d’Arc. Ontdek tijdens uw campingvakantie bij Yelloh! Village deze concentratie van openluchtactiviteiten.

 

In een feestelijke sfeer kunt u zich in teams van twee met de andere deelnemers meten in het hardlopen, het kanovaren, het wandelen en het mountainbiken. Willen de kinderen mee genieten? Uiteraard! Samen met uw kind, van 10 tot 16 jaar, kunt u deelnemen aan de Kid Raid. Op het programma: een oriëntatieloop, mountainbiken, boogschieten, een touwenparcours en tokkelbanen!

 

Zeg eens, wat doet u dit jaar in het paasweekend? Ga misschien ook eens de sportieve uitdaging aan in de Ardèche. Eén ding staat vast: de Ardèche zal u niet onbewogen laten …

 

In 2023 vindt de Raid Nature aan de Pont d’Arc plaats 8 en 9 april.

 

www.raid-nature-vallon.fr

5 campings gevonden

campings Rhône-Alpes

×