Het Stripfestival van Sérignan

In Sérignan wordt u tijdens uw verblijf bij Yelloh! Village op het Stripfestival verwacht. Een kans die u niet aan uw neus voorbij mag laten gaan!

Op 26, 27 en 28 mei dit jaar moet u beslist een kijkje gaan nemen op het Stripfestival van Sérignan. Sinds 1996 ontvangt deze kuststad bij de Middellandse Zee een van de oudste festivals uit de regio die aan het tekenverhaal gewijd zijn. Het evenement lokt elk jaar heel wat liefhebbers van het genre, onder wie zowel kenners als doodgewone nieuwsgierigen. Op die manier is het Stripfestival van Sérignan het perfecte uitstalraam voor de Negende Kunst!

 

Heel wat bekende en minder bekende auteurs en tekenaars van strips, cartoons en manga’s tekenen present op het festival en u geniet het voorrecht om hen allemaal van dichtbij te zien! Op het festival wordt een prijs uitgereikt voor het beste debuutalbum. De jonge tekenaar die hem mee naar huis mag nemen, wacht wellicht een lange, succesvolle carrière. Op naar het Stripfestival dus tijdens uw campingvakantie, want hier valt altijd wat te beleven! Daar hoeven we toch echt geen tekeningetje bij te maken?

 

www.ville-serignan.fr/a-voir-a-faire/temps-forts/festival-bd/

1 camping gevonden

campings Languedoc-Roussillon

×