Temps de Flors in Girona

Houdt u van bloemen dan moet u tijdens uw campingvakantie beslist een kijkje nemen op ‘Temps de Flors’, een schitterend bloemenfestival in Girona.

Tijdens uw verblijf in Catalonië worden al uw zintuigen op scherp gezet. Het historisch centrum van Girona ziet er tijdens het bloemenfestival Temps de Flors gewoon fantastisch uit. Een hele week lang fleuren massa’s bloemen alle pleinen en straten van de stad op. Het resultaat is een grandioos spektakel waar klein en groot plezier aan beleeft. Concerten, workshops, fototentoonstellingen… Er is voor elk wat wils! Bewonder met familie of vrienden de kleurrijke bloementapijten en laat u bedwelmen door de aroma’s van duizenden prachtige bloemen.

 

Ontdek tijdens Temps de Flors meer dan 150 plekjes in de stad die met levende bloemen in felle kleuren worden opgefleurd. Straten, trappen, huizen, historische gebouwen, middeleeuwse monumenten, tuinen, patio’s en zelfs winkeletalages… niets ontsnapt aan de bloemenweelde! Volg de route van de bloementuinen en herontdek de stad en haar bijzondere erfgoed op een heel andere manier. Dit bloemenfestival – één van de allermooiste van Europa – is gewoon een must!

 

In 2023 vindt Temps de Flors plaats van 13 tot 21 mei.

 

Voor meer informatie: www.routard.com

4 campings gevonden

campings Catalogne

×