Trail van Dieulefit met Yelloh! Village

Elk jaar weer zijn Dieulefit en de omliggende dorpen het toneel van de Trail van Dieulefit. Steeds meer mensen komen af op deze hardloopwedstrijden te midden van de natuur.

Elk jaar brengt de Trail van Dieulefit eind april meer liefhebbers van deze discipline op de been. Het parcours loopt door de omliggende bergen en meer in het bijzonder over bewegwijzerde paden en verkeersvrije wegen. Deze langeafstandsloop spreekt steeds meer mensen aan en zo behoort de Trail de Dieulefit inmiddels tot de grootste trail-evenementen uit de streek. Brengt u dus uw vakantie door op onze campings in de Drôme, mis dan in geen geval dit evenement! U haalt er ongetwijfeld het beste uit uzelf!

 

De organisatoren willen het liefst zoveel mogelijk mensen zien deelnemen, zowel doorgewinterde hardlopers als beginners. Daarom voorziet de trail in drie verschillende wedstrijden over telkens een andere afstand: 15, 27 of 37 kilometer. Elk parcours voert door de weergaloze Voor-Alpen, vlak bij het Regionaal Natuurpark van de ‘Baronnies Provençales’. Het panorama is adembenemend met onder meer de Mont Ventoux, de ‘Trois Becs’ en de top van de Lance. Wilt u deelnemen, zorg er dan voor dat u over de vereiste fysieke conditie beschikt om de wedstrijd veilig uit te lopen. Een medisch attest is uiteraard verplicht bij inschrijving. Inschrijven kost 13 tot 27 euro.

 

https://trailpaysdedieulefitdrome.jimdofree.com/ 

1 camping gevonden

campings Rhône-Alpes

×