Trèfle Lozérien

Mis tijdens uw vakantie in de Lozère in geen geval de Trèfle Lozérien, een motorrace te midden van een uitzonderlijk landschap. Ontdek dit sensationele evenement in de buurt van uw camping!

De Trèfle Lozérien, de hoogmis van de Franse enduro-sport, is een off-road motorrace die sinds 1986 op grote belangstelling kan rekenen bij motorsportfanaten. Drie dagen lang komen professionals en amateurs van overal te lande er hun opwachting maken. De deelnemers kampen er om de overwinning in verschillende disciplines te midden van de schitterende landschappen van de Lozère, de Gorges du Tarn en de Aubrac. Een sensationeel sportgebeuren in een adembenemende decor: het ultieme vakantie-event voor klein en groot.

 

Maar liefst 600 motorrijders uit heel Europa verschijnen aan de start van de Trèfle Lozérien, vastbesloten om hun passie voor motoren met de toeschouwers te delen. Elke dag wordt er vanuit Mende een rit van zo’n 200 km afgewerkt over één van de drie parcours in de vorm van een lus die samen een klavertje vormen (‘trèfle’ in het Frans). ’s Avonds kunt u de motorrijders en hun motoren op de Place du Foirail in Mende bewonderen.

 

Wedden dat uw campingvakantie in de Lozère absoluut geen dooie boel wordt?

 

In 2024 vindt de Trèfle Lozérien plaats op van 17 tot 19 mei.

 

www.trefle-lozerien-amv.com

1 camping gevonden

campings Languedoc-Roussillon

×