De Ultra Marin Raid in de Golf van Morbihan in Bretagne

Houdt u van loopwedstrijden? Zorg ervoor dat het tempo goed zit tijdens uw campingvakantie en neem deel aan de Ultra Marin Raid in de Golf van Morbihan!

Ontdek de Ultra Marin Raid in de Golf van Morbihan, een solidariteitsloop die tussen van 28 tot 30 juni 2024 wordt georganiseerd. Meer dan 1.000 vrijwilligers zetten sinds 2005 hun schouders onder het initiatief en duizenden deelnemers wagens zich jaarlijks aan de wedstrijd die een heus avontuur genoemd mag worden. U kunt de categorie uitkiezen die het best bij uw niveau aansluit: raid, grand raid, team relay, trail, ‘ronde des douaniers’, nordic walking… De afstanden gaan van 28 tot… 177 kilometer! Durft u tijdens de komende vakantie de uitdaging aan?

 

Vier dagen lang heerst er een gezellige sfeer waarin u ervaringen uitwisselt en nieuwe dingen ontdekt. De atypische circuits door de Golf van Morbihan voeren u door een ontzettend mooi landschap. U komt ogen te kort: de glooiende kusten, de onverharde paadjes en kustwegen, de strandjes, de pijnboombossen, de vakwerkhuizen en de boerderijen uit oude Bretonse steen, de vissershutten… Schitterend! Dan moet u nu alleen nog beslissen of u zelf de wedstrijd loopt dan wel een fantastische supporter wordt!

 

Voor meer informatie: https://www.ultra-marin.fr/ 

1 camping gevonden

campings Bretagne

×