Vignes, Vins, Randos

Tijdens het evenement `Vignes, Vins, Randos` (VVR) bent u uitgenodigd voor een heerlijke wandeling, een bijzondere wijnproeverij en aantrekkelijke activiteiten in het hart van de wijngaarden van de Loirevallei.

Kom met uw familie of vrienden genieten van de VVR! Haal uw hart op tijdens dit karakteristieke evenement in de regio Val de Loire en geniet met elkaar van de gezelligheid terwijl u het lokale erfgoed ontdekt. U brengt twee dagen door met wijnboeren die met u hun wijngaarden en kennis delen en u door prachtige wijnstreken zullen leiden. Sommigen van hen staan zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO! Wacht niet langer en geniet van een bijzondere zintuiglijke ervaring.

 

U kunt kiezen uit 15 wandelingen die u laten kennismaken met zeer prestigieuze wijnen. Twee soorten rondleidingen staan op het programma. Het gebruikelijke parcours van 8 km met veel pauzes onderweg zodat u de lokale producten kunt proeven, het schitterende landschap kunt bewonderen of kennis kunt maken met de geheimen van het vak van de wijnboer. Voor de kinderen is er een familieparcours van 4 km. Zij kunnen het heerlijke druivensap proeven en deelnemen aan de vele ludieke en leuke activiteiten.

Geniet als u aankomt van de delicatessen op de markt en de muziekuitvoeringen. Beleef dankzij dit evenement een unieke campingvakantie!

 

In 2023 vindt Vignes, Vins, Randos plaats op 2 en 3 september.

 

vvr-valdeloire.fr

1 camping gevonden

campings Pays de la Loire

×