Vinocap

De grootste beurs voor wijntoerisme verwelkomt u met open armen tijdens uw campingvakantie. Meteen ook de ideale gelegenheid om samen met uw familie of vrienden de beste wijnen van de regio te ontdekken.

Lust u wel een lekker wijntje? Bent u een beslagen oenoloog? Of een levensgenieter? Tijdens uw campingvakantie zijn alle redenen goed om een bezoekje te brengen aan Vinocap, de grootste beurs voor wijntoerisme van Zuid-Frankrijk! In mei zet Cap d’Agde drie dagen lang de beste wijnen van de regio in de kijker, en daar kunnen de toeristen en de inwoners alleen maar blij om zijn.

 

Op de kaaien van Centre-port kunt u in openlucht kennismaken met een honderdtal wijnmakers die voor u hun meest prestigieuze wijnen hebben geselecteerd! Van proeverijen en verrassende revelaties over de plaatselijke keuken en muzikale animatie tot de uitreiking van de ‘Trophée Vinocap’ … Kom in de lente meegenieten van dit topevenement!

 

Proef drie wijnen naar keuze uit een gezeefdrukt glas dat u nadien naar huis mag meenemen. Of u nu witte of rode wijn dan wel rosé verkiest, het wordt sowieso moeilijk kiezen. Laat vakantie ook tijdens uw verblijf bij Yelloh! Village voor samenzijn en gezelligheid staan.

 

In 2023 vindt Vinocap plaats van 18 tot 20 mei.

 

https://www.vinocap.fr/

2 campings gevonden

campings Languedoc-Roussillon

×