Violon sur le sable

Zet de tijd even stil en geniet van de vioolconcerten op het festival ‘Un Violon sur le Sable’. Elk jaar ontmoeten talloze muzikanten elkaar op het strand van Royan en vergasten het publiek op een buitengewoon muziekspektakel.

Houdt u niet van klassieke muziek? Houdt u niet van zand? Houdt u niet van symfonische orkesten? Dan hebt u nog nooit een vioolconcert van ‘Un Violon sur le Sable’ bijgewoond. Deze concerten op het strand weten iedereen meteen te bekoren! Eind juli stromen jaarlijks duizenden mensen toe op het strand van Royan om enkele magische concerten bij te wonen. In het begin, meer dan 30 jaar geleden, stond er slechts één violist op het podium. Vandaag brengen 80 klassieke muzikanten en verscheidene solisten het hele strand in vervoering. Om kippenvel van te krijgen!

 

Wat staat er op het programma? Muziek en emotie uiteraard! Echte muziekliefhebbers en absolute leken, jonge en minder jonge toeschouwers, locals en vakantiegangers: allemaal genieten ze met volle teugen terwijl klassiekers, fragmenten uit symfonische werken, flarden filmmuziek … de revue passeren. Er zit sowieso een stukje bij dat u herkent. Wedden dat u prachtige herinneringen overhoudt aan de 3 buitengewone concerten op het strand van La Grande Conche tijdens uw vakantie in Royan? Elke avond wacht u ook een kleine verrassing: een schitterend slotakkoord als het ware! Wij wensen u alvast veel luistergenot op het festival ‘Un Violon sur le Sable’.

 

www.violonsurlesable.com/

Geniet van de pure natuur

Kom intens genieten

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×