Het festival voor fotojournalistiek Visa pour l’Image in Perpignan

Bent u dol op fotografie? Dan is Visa pour l’Image beslist iets voor u! Dit evenement is een unicum in Frankrijk en laat zowel klein als groot wegdromen.

Viert u vakantie in de buurt van Perpignan? Dan mag u zeker Visa pour l’Image niet missen. Dit grote internationale festival voor de fotojournalistiek laat u, samen met uw familie of vrienden, fascinerende reportages ontdekken die vastgelegd zijn door fotojournalisten uit de vier windstreken. Kom uw passie voor de fotografie botvieren op de gratis tentoonstellingen die over de hele stad verspreid zijn. Dit is de ideale manier om te focussen op wat er zich buiten onze landsgrenzen afspeelt …

 

Visa pour l’Image, dat is ook een uitgelezen kans om samen met uw naasten te genieten van het samenzijn, de ontroering en de gezelligheid. Haal het beste uit uw vakantie bij Yelloh! Village en bewonder de foto’s die zonder uitzondering prachtig zijn, maak kennis met bekende fotografen of geniet van de avondlijke projecties in openlucht in het schitterende middeleeuwse klooster Campo Santo.

 

In 2024 vindt Visa pour l'Image plaats van 31 augustus tot 15 september.

 

www.visapourlimage.com

3 campings gevonden

campings Languedoc-Roussillon

×