Vogel- en natuurfestival in de Sommebaai

Voor vogelliefhebbers is het voorjaarsfestival in de Sommebaai een absolute must. Geniet met volle teugen van de gezonde buitenlucht en laat u verrassen door de prachtige natuur op deze schitterende plek.

Neem tijdens uw campingvakantie deel aan het vogel- en natuurfestival in de Sommebaai. Sinds 1990 krijgt u elk voorjaar 9 dagen lang de kans om onder leiding van gidsen-animatoren een buitengewoon en magisch universum te ontdekken. Op deze jaarlijkse afspraak met de natuur leert u de Sommebaai kennen als een weergaloos vogelparadijs en een ronduit betoverende plek.

 

Als bezoeker steekt u heel wat op over de diverse soorten en de bescherming van het milieu, terwijl u zich met uw familie opperbest vermaakt met de diverse activiteiten die worden aangeboden. Animatie, filmvoorstellingen, tentoonstellingen, concerten, verhalen… er is voor iedereen wat leuks te beleven op dit artistieke, culturele en wetenschappelijke event dat toch volop inzet op plezier en ontspanning. Aarzel niet om online uw plaatsen te reserveren en vergeet zeker uw verrekijker niet!

 

Het evenement vindt plaats van 20 tot 28 april 2024.

 

www.festival-oiseau-nature.com

1 camping gevonden

campings Picardie

×