Vuurwerkfestival van San Sebastian

Laat u verrassen door de magie van het vuurwerkfestival in San Sebastian waar de allerbeste vuurwerkspecialisten van de hele wereld het in een internationale wedstrijd tegen elkaar opnemen.

Er wacht u een schitterende verrassing tijdens uw campingvakantie! Midden augustus maakt heel San Sebastian zich op om de Semana Grande te vieren. Een week lang wordt er flink gefeest en elke avond kan groot en klein zich vergapen aan het beroemde vuurwerkfestival dat hier sinds 1964 wordt georganiseerd. Het puikje van de internationale vuurwerkwereld komt er zijn kunsten vertonen in het adembenemende kader van de baai.

 

Elke avond vanaf 22.45 uur voeren vuurwerkspecialisten uit de vier windstreken om beurt een 30 minuten durende show op in de magnifieke baai van La Concha. De weerspiegeling van dit indrukwekkende klank- en lichtspel door de Atlantische Oceaan maakt het hele gebeuren gewoon magisch. Mis dus in geen geval de volgende editie van dit wereldkampioenschap voor vuurwerkspecialisten! Kom ernaartoe met vrienden en familie, en zorg ervoor dat al uw zintuigen op scherp staan!

 

In 2024 vindt het Vuurwerkfestival van San Sebastian plaats van 10 tot 17 augustus.

2 campings gevonden

campings Aquitaine

×