Wheels & Waves Festival in Biarritz

Tijdens uw campingvakantie kunt u surfen, skaten, motorrijden … en dat allemaal op één enkele plek! Waar? Op het Wheels & Waves Festival natuurlijk! U bent er van harte welkom met uw familie en vrienden. Klaar?

Wat zou u ervan denken om tijdens uw vakantie in Biarritz een kijkje te nemen op het Wheels & Waves Festival? U vraagt zich wellicht af waar dit festival eigenlijk over gaat. Dat leggen we u meteen even uit. Sinds 2008 brengt Wheels & Waves mensen uit erg verschillende werelden samen: surfers, skaters, muziekliefhebbers en ... motorfanaten! Behoorlijk originele mix, niet? Dit is the place to be voor wie de adrenaline graag voelt stromen, het liefst de hoogste golven opzoekt, geniet van ronkende motoren … Prachtige gepersonaliseerde motoren en professionele surfkampioenen maken er een fantastisch feest van. Op naar de Cité de l’Océan in Biarritz!

 

Wat er allemaal op het programma staat, is niet zo makkelijk in enkele woorden te beschrijven maar u kunt er van op aan dat u hier 4 uitzonderlijke dagen beleeft. Net als elk jaar zullen er tienduizenden bezoekers afkomen op de concerten, de tentoonstellingen, de surfwedstrijden, de klimkoersen en de flattrack-races. De oceaan, die hier prominent aanwezig is, vormt het decor voor heerlijke tochten, schitterende muziekoptredens en prachtige zonsondergangen. Gezelligheid en authenticiteit zijn de ordewoorden op dit buitengewone festival! Krijgt u er al zin in? Neem uw motorfiets, skates of surfplank mee, vergeet uw goede humeur niet en geniet met volle teugen van deze onvergetelijke ervaring!

 

Tot ziens van 12 tot 16 juni 2024.

 

 

www.wheels-and-waves.com

1 camping gevonden

campings Aquitaine

×