Het saldo betalen van mijn verblijf

Komt je vakantie dichterbij? Dan is het tijd om je saldo te betalen.

Vergeet niet dat het saldo van je verblijf ten laatste betaald moet zijn 30 dagen voor je aankomst op de camping.

Hoe heb je gereserveerd? Via de website yellohvillage.nl ? Telefonisch via de centrale? Rechtstreeks via het Yelloh ! Village?

Heb je telefonisch of via internet gereserveerd, dan kreeg je automatisch een Internet Dossiernummer (bijvoorbeeld: O20100505CAMUS1727374757) met ontvangstbewijs van de bestelling. Hou dit zorgvuldig bij, want je hebt het nodig voor de betaling van je saldo.

 

Je verblijf betalen

U keeft volgende keuzes voor de betalingswijze :

1/ Via Internet

Betalen via Internet is eenvoudig en veilig. Je gaat naar de rubriek 

Je verblijf betalen

1. Geef je Dossier-referentienummer en je naam in en je krijgt een overzicht van je verblijf en het te betalen saldo.

2. Je kan van start gaan met de online betaling.

3. Hou je Dossier-referentienummer (bijv. O20100505CAMUS1727374757) en het nummer van je bankkaart bij de hand.

Ledere betaling via de website van Yelloh! Village is beveiligd; wij behandelen alle informatie die je ons toevertrouwd met de grootste confidentialiteit.

2/ rechtstreeks aan het campingdorp

Heb je rechtstreeks bij een Yelloh ! Village gereserveerd, dan moet je het saldo betalen aan het betreffende Yelloh ! Village, tenzij je een extern dossiernummer kreeg. In dat geval kan je kiezen tussen een betaling via Internet of de reserveringscentrale.

3/ Andere betaalwijzen:

  • Een bankoverschrijving: dit gebeurt rechtstreeks via je bank met als vermelding bij de transactie je dossiernummer, je naam en de naam van het campingdorp waar je reserveerde.
  • De betaling in 3 keer zonder kosten: bepaalde dorpen stellen voor om je betaling te spreiden over 3 maandelijkse termijnen (totaalbedrag te betalen ten laatste 30 dagen voor de datum van aankomst). 
×