Neem een duik in het diepe!

U heeft er vaak aan gedacht, maar het nooit aangedurfd … En als u eens van de vakantie zou profiteren om eindelijk die stap te nemen? Echt, duiken is niet zo moeilijk!

#1. Maar is dat wel wat voor mij?

Hebt u er altijd al van gedroomd te weten hoe het er onder water uitziet? Fascineren onderwaterlandschappen u?  Houdt u van stilte? Bent u op uw gemak in het water? Dan is er geen enkele reden om te denken dat duiken niets voor u is!

En bovendien zult u dol zijn op de gezellige sfeer van de uitstapjes! Duiken is altijd een mooi moment dat u met de andere duikers deelt.

#2. Is het niet te technisch?

Duiken is inderdaad een technische sport, maar om te beginnen hoeft u alleen maar naar de instructies te luisteren. Zwemvliezen, duikpak, fles: voor een kennismaking wordt overal voor gezorgd. En u wordt tijdens de hele afdaling begeleid. Ontspan u en laat u leiden ...

#3. Me ontspannen? Ja, maar hoe?

Voor elke duik wordt stelselmatig al het materiaal gecontroleerd. Tijdens het duiken wordt u begeleid door een betrouwbare instructeur. Hij heeft een fles bij zich voor noodgevallen en kent de gebaren en de beslissingen die genomen moeten worden. Dat is geruststellend, toch? En eenmaal onder water haalt u langzaam en diep adem, dan zal alles goed verlopen!

#4. Neem ik de kinderen mee?

Als ze ouder zijn dan 8, kunnen ze samen met u een eerste duik maken. Vanaf 10 jaar kunnen ze samen met u een opleiding gaan volgen.

Het is echt heerlijk om met de hele familie te duiken! Een uniek deelmoment. Het is ook de beste oplossing om kinderen te laten kennismaken met waterdieren en hun leefomgeving.

#5. Zal ik duiken of niet?

Stel u voor hoe trots u zult zijn dat u een uitdaging bent aangegaan die ingewikkeld leek … Zeg tegen uzelf dat u kennis gaat maken met het waterleven, kleurrijke vissen en ongelooflijke soorten gaat zien. En als u het goede idee heeft om samen met uw lief of de familie te duiken, heeft u veel te delen als u weer boven water komt! Denk ook aan de glimlach en het gevoel van innige tevredenheid dat u zult hebben als u weer aan land komt … kom op! Duik!

Ontdek snel de campings waar u kunt worden ingewijd in duiken:

Bekijk de 33 campings
×