Vakantie in de bergen

De zomer is het ideale seizoen om de bergen te ontdekken! Kom, laat u betoveren en kies voor een campingvakantie. Een betere manier om optimaal te genieten van de natuur om u heen, bestaat gewoonweg niet!

Geef uw verblijf reliëf met een vakantie in de bergen! In de zomer gaat er niets boven de bergen om optimaal van zuivere lucht en natuur te genieten. Bovendien is er van alles te doen tijdens een zomervakantie in de bergen: bergpaden aflopen of een langeafstandswandelroute volgen, indrukwekkende vergezichten ontdekken, nieuwe outdoor-activiteiten uitproberen, genieten van het moment… Laat u betoveren door de mix van diepgroene bossen, turkooisblauwe bergmeren en de zon!

Een vakantie in de bergen is een goede gelegenheid om onder professionele begeleiding kennis te maken met nieuwe activiteiten als via ferrata, rotsklimmen, schermvliegen… Bekijk alles eens vanuit de hoogte!

Op vakantie in de bergen gaan, betekent ook een unieke cultuur en bijzonder erfgoed ontdekken! Zeker weten dat u zult genieten van de karakteristieke bergdorpjes en de streekgerechten…

Geniet van de pure natuur

Kom intens genieten

Campingdorpen Midi-Pyrenëen

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Open van 23/05/2022 tot 19/09/2022
Ontdek de camping

Campingdorpen Provence-Alpes-Côte d'Azur

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Open van 18/12/2021 tot 13/03/2022
Open van 25/05/2022 tot 07/09/2022
Ontdek de camping

Campingdorpen Rhône-Alpes

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Open van 12/05/2022 tot 11/09/2022
Ontdek de camping

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×