Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Bout du Monde Verdun-en-Lauragais, Aude

« Een gezinsvakantie in het teken van weidse ruimten, natuur, rust en authenticiteit! »

8.6 10 439 scores Recensies

Zwemparadijs van de camping Le Bout Du Monde

Welkom in het zwemparadijs van camping Le Bout du Monde! Dankzij ons authentieke, ecologische natuurbad kunt u hier heerlijk zwemmen in natuurlijk water. U vindt bij ons ook een traditioneel zwembad waar u met de hele familie kunt genieten van waterpret. 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het meer
Peuterbad
Zwembad

Het zwembad

Waterpret gegarandeerd dankzij ons zwembad waar ouders en kinderen verfrissing kunnen zoeken, plezier kunnen beleven en ontspannen. Ons zwembad is niet bewaakt. De kinderen moeten dus onder toezicht staan van een volwassene.

Het natuurlijke zwembad

Het natuurlijke zwembad is uniek. Het is gebouwd met natuurlijke materialen en aangepast aan de omgeving van ons camping. De eerste natuurlijke zwembaden - ontstaan in Australië en dan overgenomen door de Duitsers, Nederlanders en Zwitsers - zijn ecologisch en hebben een heilzaam effect op de gezondheid. Zwemmen in water dat geen chemische producten bevat is toch een echte droom, niet?

Het meertje van la Lampy

Kom de batterijen opladen op een schaduwrijke en koele plek omringd door bos. Groot en klein kan genieten van waterpret aan het Lac du Lampy. In juli en augustus wordt toezicht gehouden op de zwemmers. U vindt er zelfs een picknickplaats om de dag met familie of vrienden door te brengen. Wandelen rond het meer, luieren, vissen of zwemmen, iedereen vindt hier iets te doen wat hij leuk vindt.

Het meer van Saint Ferréol

Het lac de Saint Ferréol is een stuwmeer dat wordt gebruikt als voornaamste bevoorradingsreservoir van het Canal du Midi en waarvan de dijk dateert uit de 17de eeuw.
Het meer ligt vlakbij Revel, het wordt omzoomd door een dennenbos en vormt een ideale plek om te ontspannen. Er kunnen allerlei watersporten beoefend worden: kanovaren, windsurfen, zeilen, waterfietsen, bewaakt zwemmen.

×