Zwembad en waterpark in camping Le Brasilia

Ontdek het zwemparadijs van Yelloh! Village Le Brasilia in de kleuren van de Seychellen, met een kunstmatige lagune, een verwarmd zwembad, glijbanen en bubbelbaden, perfect als u een ontspannende vakantie in een eersteklas vakantiedorp zoekt. Als u liever in de Middellandse Zee zwemt, is dat geen enkel probleem: u duikt er zo in vanaf de camping! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Massagebanken met Bubbels
  Balneotherapiezwembad
  Hamam
  Jacuzzi®
  Lagune
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een volledig tropisch zwemparadijs in de kleuren van de Seychellen

  Granietrotsen, zacht hellende lagunes met kristalhelder water, watervallen, houten bruggetjes en kokospalmen. Geen twijfel mogelijk, de Seychellen zijn geland in Le Brasilia: 1 ludiek verwarmd peuterbad met interactieve spelletjes, 1 activiteitenzwembad met glijbanen en hydrotube, 1 verwarmd lagunezwembad, 1 verwarmd zwembad voor hydrotherapie met anatomische banken, hydromassage en bubbelbaden.

  Ga lekker in een ligzetel liggen in de schaduw van de palmbomen op een van de grote stranden die aangenaam verspreid liggen rond de lagunes. De badmeesters zorgen ervoor dat je veilig kunt zwemmen en geven indien gewenst ook zwemlessen. Zo, je hebt alvast een decor gevonden voor je mooiste vakantiefoto's.

  Informatie glijbanen: 4 glijbanen, minimumlengte 1 meter. Kinderen staan onder de verantwoordelijkheid van hun ouders.

  De overloopzwembaden

  Twee grote, zuiver en strak belijnde overloopzwembaden, waarin de vlinders op de bogen van de SPA weerspiegelen. Ruimte voor ontspanning en de verzorging van uw lichaam: een 321 m² groot zwembad speciaal om baantjes te trekken. In het tweede zwembad, dat 225 m² groot is, kunt u terecht voor activiteiten als aquabike of lessen aquagym. Natuurlijk worden deze twee zwembaden gedurende het hele seizoen perfect verwarmd.

   

  Het strand

  Via een zandweggetje kom je op het strand van het campingdorp.

  De zee en de golven liggen echt vlakbij. Je hebt een immens strand voor jou alleen en lekker warm zand. Plaats je parasol en droom, speel, loop, zwem of wandel urenlang terwijl je naar de horizon kijkt.

  Video zwemparadijs

  ×