Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Brasilia Canet en Roussillon, Pyrénées Orientales

« 15 ha vegetatie met een uniek zwemparadijs, een SPA met gezondheidsbaden en directe toegang tot de zee »

9.1 10 1716 scores Recensies

Le Brasilia: camping met zwemparadijs

Ontdek het zwemparadijs van Yelloh! Village Le Brasilia in de kleuren van de Seychellen, met een kunstmatige lagune, een verwarmd zwembad, glijbanen en bubbelbaden, perfect als u een ontspannende vakantie in een eersteklas vakantiedorp zoekt. Als u liever in de Middellandse Zee zwemt, is dat geen enkel probleem: u duikt er zo in vanaf de camping! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het strand
Bubbelbaden
Massagebanken met Bubbels
Balneotherapiezwembad
Hamam
Jacuzzi®
Lagune
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Een volledig tropisch zwemparadijs in de kleuren van de Seychellen

Granietrotsen, zacht hellende lagunes met kristalhelder water, watervallen, houten bruggetjes en kokospalmen. Geen twijfel mogelijk, de Seychellen zijn geland in Le Brasilia: 1 ludiek verwarmd peuterbad met interactieve spelletjes, 1 activiteitenzwembad met glijbanen en hydrotube, 1 verwarmd lagunezwembad, 1 verwarmd zwembad voor hydrotherapie met anatomische banken, hydromassage en bubbelbaden.

Ga lekker in een ligzetel liggen in de schaduw van de palmbomen op een van de grote stranden die aangenaam verspreid liggen rond de lagunes. De badmeesters zorgen ervoor dat je veilig kunt zwemmen en geven indien gewenst ook zwemlessen. Zo, je hebt alvast een decor gevonden voor je mooiste vakantiefoto's.

Video zwemparadijs

Het “Zen” zwembassin van ons wellnesscentrum

Tijd voor ontspanning en zenbeleving in de aangename baden van het wellnesscentrum. Het 321 m² grote zwembassin nodigt uit tot heerlijk ontspannen… Helder water, parasols, palmbomen en ligbedden geven deze plek een vredige uitstraling waar u snel alle zorgen loslaat.... Maak voor een nog betere conditie gebruik van onze aquacardio-ruimte van 225m². 

 

Voor de hygiëne en veiligheid zijn zwemshorts niet toegestaan in de zwembaden.

Het strand

Via een zandweggetje kom je op het strand van het campingdorp.

De zee en de golven liggen echt vlakbij. Je hebt een immens strand voor jou alleen en lekker warm zand. Plaats je parasol en droom, speel, loop, zwem of wandel urenlang terwijl je naar de horizon kijkt.

×