Zwembad en waterpark in camping Le Club Farret

Ontdek met de 3 verwarmde watercomplexen (laagseizoen) de ontelbare watergenoegens in het Yelloh! Village Le Club Farret. Dompel u onder in een weelderig en in zijn soort uniek uitgevoerd aquapark waar u in zich Balinese sferen waant. Ontdek ook ‘Club 57’ met een zwembad van 400 m², een peuterbad van 150 m² en een grote waterspeeltuin. Houdt u meer van spanning en sensatie? Probeer dan de glijbanen in de Aquadôme, ons overdekte aquapark!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand
  Waterspeeltuin
  Overdekt Waterspeeltuin
  Massagebanken met Bubbels
  Massagestralen
  Jacuzzi®
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Het zwembad Tao Beach

  Dompel u onder in een totaal andere, exotische wereld en ontdek er de typische sfeer van het eiland Bali, rustgevend en ontspannend... Zwembad, kinderbad, rivier met stroming, masserende bubbelbank, solarium, u hoeft maar te kiezen! Rivier met stroming, masserende bubbelbank voor de volwassenen.

  Het zwembad van Club 57

  In dit zonovergoten aquapark van 750 m² vindt iedereen wat hij zoekt. Speciaal voor de kleintjes is er een peuterbad van 150 m² en een waterspeeltuin van 200 m². Die gaan zich dus zeker vermaken. En u? Lekker relaxt luieren op het solarium met kunstgras … of zwemmen in een bad van 400 m²! Club 57 is ook de plek waar alle animaties plaatsvinden: aquafunlessen, zonnedansen, waterspelletjes en pool party …

  Van de opening tot de sluiting van de camping kan je genieten van het zwembad, want in het laagseizoen wordt het water verwarmd.

  De Aquadôme

  Ontdek de Aquadôme, het 1500 m² grote, overdekte en verwarmde aquapark. Met zijn verwijderbare dak kunt u bij elk weertype van waterpret genieten. Voor de ouders is er het zwembad, voor de allerkleinsten een peuterbad en voor de waaghalzen zijn er de 5 glijbanen.

  Informatie glijbaan/glijbanen: Kamikaze: 22 m lang, Hydrotube: 38 m lang, 3 pentaglissen: 22 m lang – Verplichte minimumlengte: 1.10 m

  Het strand

  Onze camping geeft rechtstreeks toegang tot het strand.

  De Middellandse Zee ligt aan je voeten met haar golven, haar zon en haar oneindig uitzicht.

  Dankzij de zandbanken kunnen ook de kleintjes volop genieten van hun spelletjes in de zee. En als bonus is er nog de Beach Club Farret waar je kennis kan maken met de watersporten en waar je kan kijken naar je kinderen die dolle pret hebben tijdens hun ritjes op de banaan.

  Video zwemparadijs

  ×