Het dienstenaanbod van camping Les 3 Vallées

Ontdek het uitgebreide dienstenaanbod van het Yelloh! Village Les 3 Vallées. Bars, restaurants, een broodverkooppunt en wifi: ter plaatse vindt u alles wat u nodig hebt. Maak u het leven makkelijk tijdens uw vakantie in de Pyreneeën!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties Premium
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kapper
  Kruidenier / Supermarkt

  Standingvolle receptie

  Bij uw aankomst in het Yelloh! Village Les 3 Vallées kunt u terecht bij de receptie. In deze schitterende ruimte vindt u:

  • een desk waar de teams van de camping u met plezier informatie verstrekken en helpen tijdens uw campingvakantie in de Hautes Pyrénées
  • een comfortabele wachtzaal waar u het zich comfortabel maakt tot u aan de beurt bent
  • een hoekje met toeristische folders en nuttige informatie voor al uw excursies
  • een fietsverhuurdienst zodat u op de fiets de prachtige Pyreneeënlandschappen kunt verkennen

  Verscheidene bars en eetgelegenheden naar ieders smaak

  De vakantie is het moment om eropuit te trekken, mensen te ontmoeten en allerlei activiteiten uit te proberen. Maar een mens moet ook eten, niet? Daarom biedt camping Les 3 Vallées u verschillende eetgelegenheden aan.

  U hebt de keuze tussen:

  • een zelfbedieningszaak, waar u een menu kunt samenstellen zoals u zelf verkiest
  • een snackbar voor een snelle hap of iets lekkers uit het vuistje
  • een pizzeria om overheerlijke pizza’s af te halen of ter plaatse te eten
  • en last but not least Le Brasero, het grillrestaurant van de camping dat de keuken en de producten van de Pyreneeën en Zuidwest-Frankrijk alle eer aandoet en zijn gasten in een authentiek kader onthaalt.

  Ook wie van een gezellige borrel houdt, wordt op camping Les 3 Vallées op zijn wenken bediend. Ideaal in dat geval is Le Bistro, de bar die u bij de zelfbedieningszaak, de snackbar en de pizzeria vindt. Er is geen betere plek te vinden om met zijn allen lekker bij te kletsen bij een glaasje.

  U houdt van een lekkere cocktail en de sfeer van een strandbar? Op dan naar Le Club, de bar bij het aquapark met een ruime keuze aan cocktails, ambachtelijke bieren en wijn. En wat dacht u van een assortiment tapas om te delen? Het is de perfecte combinatie om heerlijke momenten door te brengen met familie of vrienden!

  Uitgebreid dienstenaanbod ter plaatse

  Naast de receptie en de bar- en restaurantdiensten heeft het Yelloh! Village Les 3 Vallées nog meer voor u in petto. Bijvoorbeeld een ruime parkeerplaats waar u kunt parkeren en zo nodig uw elektrische voertuig kunt opladen, vanaf het moment dat u aankomt tot en met de dag van uw vertrek. Zo geniet u tot de laatste minuut van Argelès-Gazost en de Pyreneeën!

  U kunt ook ontbijten op de camping. Er zijn twee opties: ofwel op een zonnig terras waar u het ontbijt geserveerd krijgt terwijl u van het mooie weer geniet, ofwel op het terras van uw cottage. Verkiest uw familie deze laatste optie, dan kunt u terecht bij het verkooppunt voor brood en zoete broodjes!

  Aan alles is gedacht om u de perfecte vakantie te bezorgen. De teams van de camping regelen het allemaal en u hoeft maar één ding te doen: genieten!

  Openingsdata van de diensten

  Het zelfbedieningsrestaurant en de pizzeria

  Het zelfbedieningsrestaurant en de pizzeria zijn alleen in het hoogseizoen open.

  Snackbar

  U kunt bij de snackbar terecht van 10 juni tot 10 september.

  Bar Le Club

  De bar opent zijn deuren van 1 juli tot 1 september.

  ×