Kinderen in het Yelloh! Village Les 3 Vallées

Ontdek het uitgebreide activiteiten- en animatieaanbod dat de teams van camping Les 3 Vallées voor u in petto hebben. De kleinsten vermaken zich in de kinderclubs met diverse activiteiten die op hun leeftijd afgestemd zijn, maar ook grote broer en zus kunnen deelnemen aan tal van activiteiten.

En dat is nog niet alles! Deze camping in Argelès-Gazost is uitstekend gelegen om tal van buitenactiviteiten te ondernemen.

  Onze kinderclubs

  Tijdens uw vakantie op camping Les 3 Vallées genieten de kids van de animatie in de kinderclubs. Workshops, spelletjes, avondanimatie … Elke dag staat er weer wat leuks op het programma!

  • Club Kids & Juniors:
   5-12 jaar

   In de Kids & Juniors Club wachten uw hartendiefjes een heleboel leuke avonturen. Op het programma: knutselen, spelletjes en sportieve activiteiten.

   • Minidisco
   • Creatieve workshops
   • Gezelschapsspellen
   • Schattenjacht
   • Watergevechten
   • Sportieve uitdagingen
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   Ook de adolescenten staan leuke momenten te wachten onder leiding van onze animatoren.

   • Pool party
   • Sporttoernooien
   • Gezelschapsspellenavonden  
   • ‘Finger food’-avonden
   • Spelletjes in het zwembad

  Een eigen plek voor het kroost

  In het hoogseizoen zijn uw bengels welkom in de kinderclubs van het Yelloh! Village Les 3 Vallées. De animatoren zorgen voor een puik animatie- en activiteitenaanbod, zodat ze een heerlijke vakantie in de Pyreneeën beleven.

  Bovendien biedt de camping een ‘Tienerkaart’ aan. Die geeft toegang tot 5 activiteiten, onder meer in het avonturenpark Chloro’fil, partnerorganisatie van het vakantiedorp. Van dinsdag tot vrijdag beleven de kids er onvergetelijke momenten.

  De ‘Quinzaine des enfants’

  Elke zomer organiseert Les 3 Vallées een magische veertiendaagse voor de kids. De animatieteams halen alles uit de kast om er een buitengewone belevenis van te maken. Het aquapark, een grote zaal en een uniek infrastructuuraanbod bezorgen de jongsten twee superleuke weken.

  Elke dag staan er weer andere activiteiten op het programma. Diverse challenges, sporttoernooien, creatieve workshops, KAPLA-avonden, elke avond minidisco, een Harry Potter escape game, enz. Dit ontzettend uitgebreide programma is gewoon onvergetelijk!

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn alleen in juli en augustus open:

  • Elke dag van 10u tot 12u en van 16u tot 19u.

  Onze activiteiten

  De Pyreneeën zijn in feite één groot speelterrein dat zich tot duizend-en-één activiteiten leent. Zowel op camping Les 3 Vallées als in de buurt vindt u beslist een activiteit waar u van houdt.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Fitnesslessen
  Zwemlessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Padel-tennis
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Boogschiet
  Mountainbike / Freeride
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 2km
  Canyoning / rafting 30km
  Lasergame 40km
  Paragliding 17km
  Avonturenpark 3km
  Vissen
  Tochtjes te paard of met de pony 5km
  Via ferrata 30km
  Ruitercentrum 5km
  Golf 15km

  Familieactiviteiten

  De vakantie is een uitgelezen moment om tijd door te brengen met uw familie. Maak gebruik van de uitgebreide infrastructuur van het Yelloh! Village Les 3 Vallées om er maximaal van te genieten! Op het sportveld, het padelterrein, de petanquebaan, de speelterreinen of in het zwembad: maak met zijn allen heel veel plezier, zodat u later nog vaak terug kunt denken aan deze mooie momenten samen!

  Neem ook tijd voor uzelf en kies een activiteit uit waar u van houdt. Er zijn heel wat mogelijkheden: aquagym in het zwembad om in vorm te blijven, een yogasessie om tot rust te komen of zumba om te bewegen op het ritme van de muziek. De omgeving van de camping, met een‘voie verte’ (groen pad) in de buurt  is overigens ideaal voor wie van joggen houdt.

  Verder ligt deze camping van Argelès-Gazost net naast het dierenpark Parc animalier des Pyrénées. De perfecte gelegenheid om bijzondere wilde dieren te gaan bekijken, waaronder beren, wolven, marmotten en heel veel vogelsoorten.

  Maak uw borst maar nat!

  Wanneer de temperaturen oplopen, gaat er niets boven een watersportactiviteit, toch? Het goede nieuws is dat vlak bij de camping een avonturenpark ligt waar u terechtkunt voor de klassiekers op dit vlak: canyoning en rafting.

  Deze sportieve activiteiten brengen niet alleen verkoeling, ze zijn ook ideaal om met zijn allen heel wat plezier te maken te midden van de prachtige natuur van de Pyreneeën.

  Een droomlocatie voor buitenactiviteiten

  De camping in Argelès-Gazost is perfect gelegen voor wie dol is op buitenactiviteiten als fietsen en wandelen. Ontdek de parels van de Pyreneeën en laat u verrassen door zijn prachtige meren, cols en dorpen!

  Echte fietsfanaten laten beslist geen kans onbenut om zelf de bekende cols uit de Tour de France op te rijden: de Col du Tourmalet, de Col de l'Aubisque, de Hautacam … Hier leggen wielerprofs elkaar tijdens de Tour het vuur aan de schenen om de etappezege binnen te rijven! 

  Maar deze regio is ook uitermate geschikt om nieuwe activiteiten te ontdekken. De meest avontuurlijke vakantiegangers kunnen bijvoorbeeld de Zipline uitproberen of zich aan paragliding wagen: in beide gevallen zijn ze verzekerd van adembenemende vergezichten. Wilt u uw grenzen verleggen, ga dan voor een bungeesprong. En óf u de adrenaline voelt stromen!

  In de buurt van Argelès-Gazost is ook aan originele activiteiten geen gebrek. Wat zou u ervan denken om hartje zomer te gaan sleeën? Dat heet Mountain Luge (bergrodelen)! Deze activiteit is ontzettend populair bij families: kinderen mogen meedoen vanaf 3 jaar!

  ×