Geniet van de bruisende avonden op camping Les 3 Vallées

’s Avonds gaat de animatie in het Yelloh! Village Les 3 Vallées gewoon door. Van eind juni tot begin september wordt u verwend met een uitgebreid avondprogramma.

Een uitgebreid en gevarieerd programma

an eind juni tot begin september heet het Yelloh! Village Les 3 Vallées u van harte welkom op zijn avondprogramma die van maandag tot zondag loopt.

Elke avond wacht u een nieuwe voorstelling die wordt opgevoerd door het team van animatoren of door artiesten van het musicalgezelschap van het ‘Institut National des Arts du Music-Hall’. Cabaret, stand-upcomedy of een schuimparty: elke avond is anders, maar u vermaakt zich telkens opperbest.

Tijdens de ‘Quinzaine des Enfants’ staan uw oogappels op het podium met hun unieke show. Geef hen een daverend applaus en geniet met volle teugen van dit familiemoment bij uitstek!

    De bruisende avonden in Le Brasero

    Bent u van plan om met de hele familie of met vrienden te gaan dineren? Op woensdag en vrijdag organiseert het grillrestaurant ook avondanimaties.

    Terwijl u van verrukkelijke Pyrenese specialiteiten geniet, maakt een show dit heerlijke moment op het terras helemaal compleet.

    ×