Het zwemparadijs op camping Les 3 Vallées

Met een aquapark van 2.000 m² garandeert het Yelloh! Village Les 3 Vallées u een vakantie waarop het niet aan waterpret ontbreekt: verwarmde zwembaden, lazy river, bubbelbaden, peuterbaden … Uw middagen staan sowieso in het teken van ontspanning en amusement!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Balneotherapie
  Massagebanken met Bubbels
  Balneotherapiezwembad
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad in de spa
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Glijbanen

  Het zwemparadijs: 2.000 m² waterpret!

  Kunt u zich geen vakantie voorstellen zonder nu en dan een zwempartij? In het Yelloh! Village Les 3 Vallées denken we er net zo over! Dat verklaart waarom het aquapark maar liefst 2.000 m² groot is. Ouders op zoek naar ontspanning kunnen er heerlijk relaxen in de drie zwembaden en de bubbelbaden.

  Maar in het aquapark is ook een feestelijke en ludieke sfeer te vinden. Uw oogappels krijgen er bijvoorbeeld maar niet genoeg van om van de glijbanen te zoeven en in de lazy river te zwemmen. De allerkleinsten vermaken zich ondertussen in de twee peuterbaden.

  Op de ligstoelen die tot uw beschikking staan kunt u tot slot ook lekker zonnebaden bij het water. Relaxen, plezier maken of van het uitzicht over de Pyreneeën genieten: het kan allemaal!

  De glijbanen zijn open van half mei tot half september, afhankelijk van de weersomstandigheden.

  Waterpret bij elk weer

  Is het een beetje fris? Is het slecht weer? Dat hoeft u er niet van te weerhouden om te gaan zwemmen: alle zwembaden van camping Les 3 Vallées zijn verwarmd zodat u altijd verzekerd bent van een ideale watertemperatuur. Camping Les 3 Vallées heeft ook een zwembad met een uitschuifbaar dak waardoor u in elk seizoen van het water kunt genieten.

  ×