Explore game op de camping

Houdt u van spelen? U hebt vast wel eens gehoord van escape games, maar kent u ook explore games? Nee? Let op, Yelloh! Village neemt u mee op een ongelooflijk avontuur in de openlucht!

Helemaal nieuw!

Explore game is eenvoudigweg de openluchtversie van een escape game. Beide zijn overal reuze populair. En nog beter, Yelloh! Village innoveert met de allereerste explore game … op de camping! Luister maar:

“De vakantie was echt goed begonnen … De familie Dupont nodigde zijn buren uit voor en drankje, de kinderen Smith hadden net het volleybaltoernooi gewonnen en opa en oma Kröler-Muler hadden zelden zo genoten van een boek voor hun caravan. Maar nu is het al een paar dagen paniek … voorwerpen die onmisbaar zijn voor een geslaagde vakantie, verdwijnen op een geheimzinnige manier … De microfoon van de animator, het kostuum van Yellito, zelfs de waterglijbaan is gestolen ...

U vindt het vervolg door de aanwijzingen te vinden!

Explore game in campingversie

Een leuk klein scenario, grappige personages, een goede dosis suspense, enigma’s die verband houden met de natuur en u vertrekt voor een nieuw soort wandeling in de openlucht … Alle ingrediënten zijn door Yelloh! Village en Explor’Game verzameld om u een uniek moment te laten doorbrengen! Onderweg komt u Yellito tegen, maar maakt u ook kennis met Yellok’Holmes (en helpt u hem natuurlijk dit mysterie op te lossen).

Bereid u voor op het inschakelen van uw hersencellen om de aanwijzingen te vinden, de uitdagingen aan te gaan en de schuldige te vinden. En vergeet niet dat teamspirit altijd een troef is in dit soort spel ...

Een ervaring die u niet mag missen

Bent u gemotiveerd? Hebt u zin om aan dit levensgrote spoorzoekspel deel te nemen? Download dan de gratis app Challenges by Yelloh! Village op uw smartphone, luister naar het verhaal en volg de aanwijzingen zorgvuldig. Oh, en kijk vooraf welke Yelloh! Village-campings aan het avontuur deelnemen … Het resultaat van dit grote avontuur voor de hele familie: een heerlijk moment vol ontdekkingen samen. Succes allemaal, dat het beste team mag winnen!

Ontdek snel de Yelloh! Village-campings waar u dit exclusieve explore game kunt spelen:

Bekijk de 8 campings

Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan snel de video:

×