Wat wij doen voor welzijn en gezondheid

Ook dit jaar weer hanteert Yelloh! Village specifieke maatregelen die aansluiten bij de gezondheidssituatie. De gezondheid en veiligheid van onze vakantiegangers en onze teams zijn onze prioriteit. Op deze pagina vindt u alle gezondheids- en hygiënemaatregelen die op onze campings worden gehanteerd, aangepast aan de nieuwe richtlijnen en aanbevelingen die door de gezondheidsautoriteiten zijn aangekondigd.

Yelloh! Village verkozen tot beste merk in 2022

In de afgelopen maanden, toen de gezondheidssituatie bijzonder moeilijk was, heeft Yelloh! Village zich opnieuw weten te onderscheiden onder de beste campingmerken wat de kwaliteit van zijn dienstverlening betreft. Dat hebben wij aan u te danken! Bedankt dus dat u Yelloh! Village hebt gekozen voor uw vakantie en dat u ons trouw bent gebleven. Voor het seizoen 2022 is Yelloh! Village van plan zijn inspanningen voort te zetten en zijn maatregelen aan te passen. Met de evolutie van de gezondheidsvoorschriften ziet het er goed uit voor uw vakantie, met steeds meer ongelooflijke ervaringen vol vreugde en geluk!

De 5 essentiële punten

Never change a winning team. Daarom hernieuwt Yelloh! Village de verschillende protocollen die in de vorige seizoenen zijn ingevoerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de recente aankondigen over de gezondheidsregels. Ontdek ze in detail!

Protocollen

Yelloh! Village heeft in samenwerking met de 'Fédération Nationale de l’Hôtellerie de Plein Air' voor onze Franse campings en de regionale gezondheidsautoriteiten voor onze Spaanse en Portugese campings een Covid-19-gezondheidshandvest opgesteld, overeenkomstig de aanbevelingen van de ministeries in de betreffende landen. Onze teams zijn opgeleid volgens de gezondheidsnormen en wij voorzien hen van alle beschermingsmiddelen voor de veiligheid van iedereen.

Om meer te weten te komen over de gehanteerde gezondheidsmaatregelen kunt u het gezondheidsprotocol van de 'Hôtellerie de Plein Air' raadplegen.

Onze kwaliteitsprocessen zijn gebaseerd op drie belangrijke fases:

Schoonheid, hygiëne en reiniging

   

Onze betrokken, aandachtige teams blijven de gezondheidsprotocollen hanteren die de afgelopen maanden op onze campings in gebruik zijn genomen: verlenging van de reinigingstijden, meer aandachtspunten, meer controles of reinigingsbeurten per dag.

Onze helden in de schaduw blijven uw veiligheid bewaken.

Sanitaire veiligheidsmaatregelen

Voor uw veiligheid en die van onze teams blijft Yelloh! Village zijn acties voortzetten. Wij blijven de leefregels, doorgangslocaties, diensten en activiteiten in realtime aanpassen aan de gezondheidssituatie.

Wat dat betekent?

  • Vereenvoudigde aankomstprocedures
  • Plattegronden en verplichte routes
  • Markering op de grond
  • Aangeplakte goede praktijken
  • Ter beschikking stellen van desinfecterende handgel
  • Een luisterend oor en begeleiding door onze teams bij de essentiële gebaren

Eenvoudige informatie via de Yelloh! mobiele app:  programma's, praktische informatie, activiteiten en diensten zijn live op de app van Yelloh! Village, het onmisbare hulpmiddel voor uw verblijf … Haal diep adem, u bent in de openlucht en wij zullen u begeleiden bij de basistips om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Ontmoetings- en recreatieruimtes

Winkels, aquaparken, terrassen van bars en restaurants ... de campings spannen zich dubbel in om ervoor te zorgen dat u van uw favoriete plekjes kunt profiteren.

In 2022 blijft veiligheid essentieel: zorgvuldig reinigen, gids en affiches. De ruimtes worden opnieuw zo ingericht dat u risicoloos van uw vakantie kunt genieten.

Onze slogan verandert niet: alles staat in het teken van uw welzijn!

Animaties

Ook de animaties op de campings worden dit seizoen aangepast aan de nieuwe gezondheidssituatie.

Behoud van de sanitaire veiligheidsmaatregelen en de hygiënemaatregelen, aan de omstandigheden aangepast aantal deelnemers, voorkeur voor de buitenlucht ... Profiteer dit jaar meer dan ooit van de animaties!

De Yelloh! Village-teams blijven u in alle veiligheid vermaken.

×