Welzijn en gezondheid in het centrum van onze aandacht

Uitzonderlijke omstandigheden = uitzonderlijke maatregelen. De veiligheid en de gezondheid van onze vakantiegangers en onze teams zijn onze prioriteit. Wij passen alle richtlijnen en aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten strikt toe. Op deze pagina vindt u alle hygiëne- en gezondheidsmaatregelen die op onze campings worden toegepast.

Yelloh! Village verkozen tot beste merk in 2021

Hoewel we door de coronacrisis een moeilijk jaar met complexe werkomstandigheden achter de rug hebben, kon Yelloh! Village zich opnieuw onderscheiden en wist het door de kwaliteit van zijn dienstverlening opnieuw een plaatsje te veroveren tussen de beste campingmerken. Dat kon alleen dankzij u! Wij danken u dan ook hartelijk omdat u Yelloh! Village koos voor uw vakantie en ons trouw bleef. Wij hopen u weldra weer te zien op een van onze campings waar u nieuwe, ongelooflijke ervaringen en een heleboel leuke en gelukkige momenten wachten!

De 5 essentiële punten

U heeft vast veel vragen over de gezondheidsmaatregelen die op onze campings worden toegepast. Het wordt tijd om er meer over te weten te komen! 

Protocollen

Yelloh! Village heeft samen met de FNHPA (Franse nationale federatie van de campingsector) voor onze Franse campings en samen met de regionale gezondheidsautoriteiten voor onze Spaanse en Portugese campings een gezondheidshandvest Covid-19 opgesteld, op basis van de aanbevelingen van de ministeries van de betreffende landen. Onze teams zijn opgeleid in het referentiekader van gezondheidsmaatregelen en wij stellen alle beschermingsmiddelen tot hun beschikking, voor ieders veiligheid.

Wilt u meer weten over de geldende gezondheidsmaatregelen, raadpleeg dan het gezondheidsprotocol voor campings.

Onze kwaliteitsprocessen zijn opgebouwd rond 3 belangrijke fasen: 

Netheid, hygiëne, reiniging

   

Onze aandachtige, betrokken teams volgen de nieuwe gezondheidsprotocollen die op onze campings worden toegepast: verlengde reinigingstijden, verhoging van het aantal aandachtspunten, verhoogd aantal schoonmaakbeurten.

Onze helden achter de schermen waken over uw veiligheid.

 

  

Barrièregebaren

Voor uw veiligheid en de veiligheid van onze teams hebben wij de leefregels, de doorgangen, de diensten en de activiteiten aangepast.

Wat dat betekent?

  • Vereenvoudigde aankomstprocedures
  • Plattegronden en verplichte routes
  • Markering op de grond
  • Aangeplakte goede praktijken
  • Ter beschikking stellen van desinfecterende handgel
  • Een luisterend oor en begeleiding door onze teams bij de essentiële gebaren

Eenvoudige informatie via de Yelloh! mobiele app:  programma's, praktische informatie, activiteiten en diensten zijn live op de app van Yelloh! Village, het onmisbare hulpmiddel voor uw verblijf … Haal diep adem, u bent in de openlucht en wij zullen u begeleiden bij de basistips om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Ontmoetings- en recreatieruimtes

Speelterreinen, winkels, aquaparken, terrassen van bars en restaurants … de campings doen hun best om ervoor te zorgen dat u van uw favoriete plekken kunt genieten. 

Maar ook hier is veiligheid essentieel: reiniging, social distancing, begeleiding en affiches. De ruimtes zijn heringericht zodat u risicovrij van uw vakantie kunt genieten: vergrote ruimtes, verlaagde bezetting … 

Ja, wij doen er alles aan om uw welzijn te garanderen! 

Animatieactiviteiten

Ook de animatieactiviteiten op de campings zijn onderworpen aan de gezondheidsregels.

. In het kader van social distancing en de hygiënemaatregelen passen wij onze animatieactiviteiten aan: minder deelnemers (indien nodig), bij voorkeur in de openlucht … 

De Yelloh! Village-teams organiseren zich om u in alle veiligheid te vermaken. 

Ook de animatieactiviteiten op de campings zijn onderworpen aan de gezondheidsregels.

Activiteiten en vermaak voor uw vakantie

Ontdek de infrastructuren en diensten tijdens uw vakantie :

Frankrijk          Portugal          Spanje

Natuurlijk heeft elke camping zijn eigen specifieke eigenschappen en kenmerken waarvoor aanpassingen van de gemeenschappelijke regels nodig zijn. Al deze specifieke eigenschappen worden voor elke camping aangegeven in de mobiele app, die u dus moet downloaden om alle details te kennen.

Om de applicatie te downloaden, scan de QR code :

×