Vakantie in Bretagne

Door het uitgesproken karakter van deze regio krijgt uw vakantie een Keltisch tintje... De mix van erfgoed en natuur maakt uw verblijf betoverend…

Zin om uw vakantie door te brengen in een streek waar alle natuurelementen samenkomen en het beste van zichzelf geven? Kies voor een vakantie in Bretagne en kom deze regio ontdekken, de bakermat van talrijke legenden.

Wandel over het 'Sentier des Douaniers', een oud ‘douanepad’ langs natuurlijke baaitjes en fijnzandstranden, verken de roze rotsen van de 'Côte de Granit Rose', ga strandvissen met uw kinderen… U kunt het allemaal doen tijdens uw strandvakantie in Bretagne. U kunt zelfs diverse watersportactiviteiten gaan uitproberen!

 

Maar Bretagne is meer: u gaat ook een cultuur en een erfgoed leren kennen, van muziek tot gastronomie, via kerken en menhirs... Er is heel veel te ontdekken tijdens uw vakantie in Bretagne!

Ook het achterland is het bekijken waard: middeleeuwse steden, charmante dorpen en langeafstandspaden verwelkomen u graag tijdens uw vakantie in Bretagne.

7 campings gevonden

campings Bretagne

×