Camping Het Nationaal Park van de Pyreneeën

Het Nationaal Park van de Pyreneeën neemt u mee naar de natuurhistorische bronnen. Ontdek een rijke, goed bewaarde flora en fauna in een uitzonderlijk mooi natuurlijk milieu.

Campingvakantie in het Nationaal Park van de Pyreneeën

Het Nationaal Park van de Pyreneeën is het drukst bezochte natuurpark van Frankrijk. Bergen, bossen, watervallen en meren rijgen zich aaneen in een ongelooflijk mooie natuurlijke omgeving. Misschien hebt u geluk en komt u op een van uw wandelingen wel marmotten of zelfs gemzen tegen. Geniet van een gevarieerde en verrassende flora en fauna. Laat u betoveren door de aanblik van deze prachtige natuur.

 

Camping Nationaal Park van de Pyreneeën

Door het park lopen heel veel goed onderhouden, gemarkeerde wandelpaden, moeilijke en makkelijke: zowel beginners als vergevorderde wandelaars kunnen hun hart ophalen. Het Cirque de Gavarnie, de Pont d'Espagne en de Pic du Midi de Bigorre vormen de grote hoogtepunten op wandelingen in het Nationaal Park van de Pyreneeën. De keus aan uitstapjes is groot tijdens uw campingvakantie in de Hautes-Pyrénées. Het Nationaal Park biedt een scala aan activiteiten voor heel veel ontdekmomenten.

 

 

www.pyrenees-parcnational.fr

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×