Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping La Petite Camargue Aigues-Mortes, Gard

« Een verwarmd zwemparadijs van 1000 m² met glijbanen midden in de Camargue, op 3 km van het strand »

8.2 10 2135 scores Recensies

Organiseer uw seminarie of receptie

Kies dit jaar bij de organisatie van uw evenementen voor origineel en authentiek! Het Yelloh! Village La Petite Camargue beschikt over alles wat nodig is om van uw seminar of receptie een succes te maken. 

Combineer werk en ontspanning in een ideale omgeving

En indien u uw seminarie nu eens organiseerde in een van de meest geprezen streken van Frankrijk! In het hart van het land van de vrijheid, waar de roze flamingo's, de stieren en de typische Camargue-paarden samenleven, verloopt uw seminarie in de kleuren van deze historische rijke streek. U vindt er alle nodige apparatuur en infrastructuur voor een goed verloop van uw bijeenkomsten. Overheadprojector, draadloze microfoons, geluidsboxen, fax, kopieermachine, lessenaars, toegang tot het internet, een zaal van 400 m² en vergadermeubilair staan tot uw beschikking.

U kunt er ook gebruikmaken van bijbehorende diensten zoals overnachting in een accommodatie, het restaurant en zo van uw seminarie een afgewerkt totaalpakket maken. Geniet ook van de safari's en daguitstappen in de Camargue die door de camping georganiseerd worden om de streek te verkennen.

Vier samen met de familie of onder vrienden de belangrijkste (of mooiste) momenten van uw leven

Kies voor het unieke kader van camping Yelloh! Village La Petite Camargue om uw speciale momenten te vieren. De infrastructuur van de camping laat toe zowel binnen als buiten uw receptie te organiseren. Tijdens mooie dagen kunt u gebruikmaken van de ruime terrassen van de bar en het restaurant. Besprenkel uw huwelijks- of verjaardagsfeest met de warme en feestelijke sfeer van de streek. En al uw genodigden zullen in verrukking zijn door de charmes van de Camargue tijdens een boottocht op een van de kanalen.

Informatie en reservering

  • Maximale ontvangstcapaciteit: 200 personen
  • Vraag uw offerte door het invullen van het online formulier.
×