Zwembad en waterpark in camping La Petite Camargue

Ontdek het aquapark van het Yelloh! Village La Petite Camargue: verwarmd zwembad, bubbelbaden, 3 waterglijbanen waaronder een multiglijbaan, zwemmen of ontspannen voor een heerlijk rustgevende vakantie op een luxe camping. Met 1000 m² is er plaats voor iedereen. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een landschappelijk zwembad van 1000m² en een enorme verwarmde bubbelbad

  Omgeven door bomen, bloemen en grote zonneterrassen voorzien van ligbedden, in de zon of in de schaduw, kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het heldere water in het verwarmde zwembad of van de grote verwarmde bubbelbad. Zwemmen, duiken, plonzen, relaxen… en ook zwemlessen voor de kinderen.

  Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

  Drie waterglijbanen, voor nóg meer plezier!

  Spanning en sensatie, glij- en spetterplezier gegarandeerd met de 4-baans glijbaan en de twee waterglijbanen in het aquapark van de camping. Kinderen en ouders hebben hier de tijd van hun leven! Een heerlijk vooruitzicht van samen genieten van onvergetelijke momenten… 

  Om de veiligheid van iedereen te garanderen, wijzen wij er nogmaals op dat onze zwembaden niet worden bewaakt en dat kinderen onder de 18 jaar alleen mogen zwemmen onder toezicht van hun ouders en volwassen begeleiders.

  De stranden van Le Grau du Roi, kilometers fijn zand

  In juli en augustus brengt de gratis shuttle je alle dagen naar de stranden, zodat je er kan genieten van het plezier van de zee. De mooie stranden van Le Grau du Roi en van La Grande Motte behoren tot de mooiste stranden van de Languedoc. Ze zijn bewaakt, schoongemaakt en bieden uren gegarandeerd plezier voor iedereen. Je kinderen zijn uren zoet met het bouwen van zandkastelen en de grote kunnen leren windsurfen. Hier kan je hele dagen ontspannen aan de Middellandse Zee, samen met je gezin of met vrienden.

  Video zwemparadijs

  ×