Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Sérignan Plage Sérignan, Hérault

« Directe toegang tot het zandstrand, 3 zwembaden en een Grieks-Romeins wellnesscentrum! »

8.7 10 2454 scores Recensies

Massages en ontspanning in de Spa & Balneo ruimte van Yelloh! Village Le Sérignan Plage

Tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Le Sérignan Plage geniet u van onze massageruimte en de rust en relaxatie die ons immense balneo-verwenparadijs in de openlucht te bieden heeft. In een rustgevende, zonovergoten omgeving die geurt naar zuiderse aroma’s ontdekt u een unieke plek aan zee.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Hydromassagebaden
Massagebanen
Jacuzzi ®
Manicure/pedicure
Shiatsumassages
Modelleerbehandelingen/massages
Lichaams- en gelaatsverzorgingen
Esthetische zorgen

2800 m² welness om je te herbronnen

U treedt binnen in het koninkrijk van de wellness en de relaxatie: u beleeft heerlijke momenten op onze ergonomische banken tijdens een massage met waterstralen of op onze massagebaan. Een wellnessruimte is maar compleet met een bubbelbad: droom zalig weg, rustig geïnstalleerd in een bubbelbad.

De lichaamsverzorgingen in Yelloh! Village

Niets is te goed voor uw lichaam: schoonheidsverzorgingen, lichaamsverzorgingen, modelages, ... Ons team zal al uw vragen beantwoorden! U kan zelfs proeven van de weldoende effecten van een oosterse massage, via onze shiatsu massage therapie.

Het koninkrijk van stilte en rust

Welkom in deze wereld van rust en welbehagen! Geniet van een delicate massage op de ergonomische banken, relax in het bubbelbad met verkwikkende waterstralen of loop een keer door de massagebaan. Of hebt u zin om enkele baantjes te trekken in ons semi-olympisch zwembad (niet verwarmd)?

De sfeer, de inrichting, de planten, het licht … Geen detail ontsnapt aan onze aandacht! In deze wellnessruimte die integraal aan uw welbevinden gewijd is, staat alles in het teken van rust, sereniteit en relaxatie. Daarom zien we er nauwlettend op toe dat het niet te druk wordt. ’s Ochtends is de wellness gereserveerd voor naturisten. ’s Middags is het dragen van badkleding verplicht (shorts zijn niet toegestaan).

 

In juli en augustus kunnen 2 personen per accommodatie tegelijk in de wellness terecht. Voorbehouden voor gasten vanaf 16 jaar.

×