Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Sérignan Plage Sérignan, Hérault

« Directe toegang tot het zandstrand, 3 zwembaden en een Grieks-Romeins wellnesscentrum! »

8.7 10 3616 scores Recensies

Massages en ontspanning in de Spa & Balneo ruimte van Yelloh! Village Le Sérignan Plage

Geniet tijdens uw vakantie in Yelloh! Village Le Sérignan Plage van onze openlucht Spa & Balneo voor enkele kostbare momenten van ontspanning en rust. In een zeer mediterrane sfeer, vol zon en zuiderse aroma's kan u kennismaken met onze massages, onze bubbelbad en onze schoonheidsverzorgingen.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Hydromassagebaden
Massagebanen
Jacuzzi ®
Manicure/pedicure
Shiatsumassages
Lichaams- en gelaatsverzorgingen
Esthetische zorgen

2800 m² welness om je te herbronnen

U treedt binnen in het koninkrijk van de wellness en de relaxatie: u beleeft heerlijke momenten op onze ergonomische banken tijdens een massage met waterstralen of op onze massagebaan. Een wellnessruimte is maar compleet met een bubbelbad: droom zalig weg, rustig geïnstalleerd in een bubbelbad.

De lichaamsverzorgingen in Yelloh! Village

Niets is te goed voor uw lichaam: schoonheidsverzorgingen, lichaamsverzorgingen, modelages, ... Ons team zal al uw vragen beantwoorden! U kan zelfs proeven van de weldoende effecten van een oosterse massage, via onze shiatsu massage therapie.

Het koninkrijk van stilte en rust

Sfeer, inrichting, licht, ... Wij besteden aandacht aan elk detail in de wellnessruimte. Om de stilte, de rust en de ontspanning te bevorderen op deze plaats volledig gewijd aan uw welzijn, waken wij erover dat het aantal bezoekers steeds binnen de perken blijft. In de voormiddag zijn al onze installaties voorbehouden aan naturisten. Daarna worden ze weer toegankelijk voor personen voorzien van badkledij en dit voor de rest van de dag.

×