Zwembad en waterpark in camping Le Serignan Plage

Op camping Le Sérignan Plage kunt u kiezen uit een enorm waterparadijs en een magnifiek strand. Mogelijkheden genoeg dus om u te ontspannen, plezier te maken, verfrissing te zoeken of sportieve kilometers te maken in het zwembad of in de zee! Glijbanen, een kunstmatige lagune, verwarmde baden: tijdens uw vakantie ontbreekt het u aan niets.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Balneotherapie
  Massagebanken met Bubbels
  Balneotherapiezwembad
  Massagestralen
  Lagune
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Glijbanen
  Glijbanen met banden

  1. Ons zwemparadijs

  Het Lagune zwembad

  Laat u in verrukking brengen door het Lagune zwembad van 850 m²! Met z'n glijbanen, z'n kleine brugjes en z'n 4 baden zal ons aquapark de plek bij uitstek zijn tijdens uw vakantie. Uw kinderen zullen dol zijn op dit fantastische ludieke waterparadijs waar zij kunnen spelen en zich amuseren tot grote vreugde van jong en oud! De baden zijn verwarmd en het omringende groen met schaduwrijke plekken zal u toelaten om de hele dag op een ontspannende manier door te brengen. Pannenkoeken en heerlijke ijsjes voor wie trek krijgt …

  De waterspeeltuin

  Kinderen van 1 tot 8 jaar kunnen terecht in een waterspeeltuin van maar liefst 800 m² met een buikglijbaan, waterkanonnen en -pistolen, waterglijbanen en een peuterbad … Alles wat ze nodig hebben om in alle veiligheid en onder uw toezicht het grootste plezier te beleven!

  De glijbanen

  5 reuzenglijbanen die perfect in de omgeving ingewerkt zijn, beloven de grootste waaghalzen een sensationele ervaring. Ben je groter dan 1,20 m? Pret verzekerd!

  Het overdekte zwembad: voor intieme momenten met de baby

  Ondiep en verwarmd tot 30°C, het binnenzwembad is gereserveerd voor babyzwemmertjes van minder dan 4 jaar en hun ouders.

  Informatie over de glijbanen: jonge kinderen ( tot 10 jaar) staan onder toezicht en onder de verantwoordelijkheid van hun ouders of meerderjarige begeleiders. Minimale lengte = 1.20 m Maximale lengte = 2.20 m

  2. Het strand vlak bij je accommodatie

  Onze camping pal aan het water biedt u een bevoorrechte toegang tot het strand van Sérignan. Dit fijnzandstrand helt bijzonder zachtjes af: ideaal voor families met jonge kinderen! Hier kunt u uw kleine ukken met een gerust hart van hun eerste zwempartijtje in zee laten genieten. Sportievelingen kunnen in onze strandclub terecht voor SUP boards en kano’s. Heerlijk, zo’n tochtje op de Middellandse Zee!

  3. Balneoruimte

  In alle rust, ver van alle gedrum en gespetter met water vind je onze balneoruimte van 2800 m² die volledig gewijd is aan relaxatie. Wil je proeven van de heilzame werking van het water, kom je dan herbronnen in Le Sérignan Plage.

  De voormiddagen in de balneoruimte zijn voorbehouden voor zij die liever naakt baden, maar in de namiddag is zwemkledij verplicht (shorts zijn verboden omwille van de hygiëne)!

  Om een sfeer van rust en sereniteit te behouden is deze ruimte voorbehouden voor +16-jarigen.

  De toegang is GRATIS (in juli en augustus krijg je een pasje voor 2 personen voor ieder verblijf).

  ×