De avonden in het Yelloh! Village – Les Petits Camarguais

Net als de dagen van uw vakantie brengen we hier ook de avonden MET DE HELE FAMILIE door! Kom met de familie of vrienden genieten tijdens de gezellige avonden van het Yelloh! Village Les Petits Camarguais. U zult er geweldige avonden beleven en weer met ontelbare herinneringen vertrekken!

  Thema-avonden in het Yelloh! Village Les Petits Camarguais

  Na een dag vol actie of ontspanning komt iedereen bij elkaar in het Dorp, midden op het dorpsplein voor het podium. Geniet er meermaals per week van dansshows, onthaal er de muzikanten op luid applaus, laat je verwonderen door de cabaretshows of word helemaal wild bij het zien van de kunstgrepen van onze goochelaars. Uw vakantie op camping Les Petits Camarguais staat helemaal in het teken van lachsalvo's en emotie!

  Iedere week worden er thema-avonden georganiseerd: schuimparty, wedstrijden... Stel een ploeg samen met uw familie of met uw buren op de camping en meet je met de andere vakantiegangers! Of misschien klimt u zelf op het podium om een liedje te zingen tijdens de karaoke-avond?

  Lodge Club

  De in de wijk Les Secrets gelegen Lodge Club verwelkomt u elke avond, zodat u kunt genieten van vele onvergetelijke momenten. Kleurrijke cocktails, gedempt licht, piano-bar sfeer…. Alles is er aanwezig om in een rustige en ontspannende sfeer te genieten van muzikale optredens, thema-avonden… en nog veel meer!

  Sportliefhebbers kunnen genieten van de uitzending van de grote sportevenementen!

  Avondje uit in restaurant L'Octopus in de wijk Le Port

  Dankzij de gezellige en intimistische sfeer die ’s avonds in de wijk Le Port hangt, geniet u nog meer van de charmante zomeravonden in het Yelloh! Village Les Petits Camarguais. In het restaurant, waar de pianobar voor een streepje muziek zorgt, is de sfeer gewoon magisch! Kunt u zich een mooiere avond voorstellen tot besluit van een dagje waterpret op de camping of sightseeing in de regio?

  ×