Ontdek de wijken van het Yelloh! Village Les Petits Camarguais

Ontdek de 4 wijken van het Yelloh! Village Les Petits Camarguais en kies voor het campingverblijf dat het best bij u past. Voor wie van gezellige drukte houdt, is er het "Campingdorp", de historische wijk van de camping. Verblijft u liever in een landschappelijke autovrije omgeving? Kies dan de wijk L’Aquabulle . Droomt u van een 100% relaxvakantie? Ga dan naar de wijk Les Secrets. Wie dol is op watersportactiviteiten en het liefst een atypische en bijzondere vakantie beleeft, vindt in de wijk Le Port vast zijn gading. Deze 4 wijken met elk hun eigen sfeer worden door een weg van elkaar gescheiden en voldoen gegarandeerd aan al uw vakantiewensen…

Wijk Port - Premium

Droomt u van een buitengewone vakantie in een bijzondere omgeving? Van lekker relaxen op het strand bij de aanrollende golven? Ontdek de wijk Le Port met zijn maritieme ambiance bij de vaargeul van Port Camargue (de belangrijkste plezierhaven van Europa) met een eigen aanlegsteiger, scheepshelling en lagune. U zult het met ons eens zijn dat dit Zuid-Franse paradijs ideaal is om van de zee en de rust te genieten en de batterijen weer op te laden! Voor een vakantie in de warme kleuren van de Middellandse Zee gaat er niets boven onze kwaliteitsappartementen met Grieks aandoende architectuur in een landschappelijk aangelegde groene omgeving. Zet dus gauw koers naar de wijk Le Port van het Yelloh! Village Les Petits Camarguais en vier uw volgende vakantie in het hart van de Camargue. Wedden dat ook u niet aan zijn lokroep weerstaat?

 • Zwemparadijs: zwembad en aquasplash die allebei verwarmd zijn.
 • Sport en activiteiten: watersportcentrum ter plaatse (kitesurf, paddle …), pingpongtafels, petanquebaan, speelterrein, springkasteel, Crusoé-eiland.
 • Diensten: bar-restaurant L'Octopus met terras en panoramische rooftop, fietsverhuur, kruidenier voor noodgevallen, aanlegsteiger voor boten, parkeerterrein voor trailers, wasserij.
 • Huuraccommodaties: accommodaties op 1 of 2 verdieping(en) met een mediterrane architectuur, een ‘maritieme’ uitstraling in een autovrije en boomrijke omgeving.

Huraccommodaties Port

Wijk L’Aquabulle

Installeer u midden in de Camargue, in een landschappelijke en autovrije omgeving, in een van de topklasse accommodaties van de wijk L’Aquabulle . Vanuit deze wijk, die door een weg van het Campingdorp wordt gescheiden, is het prachtige strand van L’Espiguette makkelijk bereikbaar. Profiteer van al het comfort van deze centraal gelegen wijk tijdens uw vakantie op camping Les Petits Camarguais:

 • Zwemparadijs: een verwarmd en beschut ludiek aquapark van 600 m² … en een sportzwembad met solarium.
 • Sport en activiteiten: kinderclubs (4-12 jaar), speelterrein, pingpong.
 • Diensten: wasruimte, snackbar "Bubble Beach".
 • Huuraccommodaties: comfortabele cottages op maat voor gezinnen in een weelderige omgeving.

Huuraccommodaties Aquabulle 

  Wijk Les Secrets

  Kiest u voor een verblijf in Les Secrets, dan kiest u voor een verblijf in een oase van rust dicht bij de natuur. Ontdek deze aan de wijk Aquabulle grenzende gebied, met zijn dennenbos en traditionele huisjes met traditionele rieten daken van de Camargue. Hier zijn alle ingrediënten aanwezig voor een vakantie in het teken van ontspanning en rust. Ga zitten, steek uw voeten in het warme zand en ervaar op een steenworp afstand van de duinen van L’Espiguette het authentieke Camargue-gevoel.

  • Zwemparadijs: kunstmatige lagune van 360 m².
  • Wellness: wellnessruimte met modelages en behandelingen.
  • Sport en activiteiten: beachvolley, petanquebaan, pingpong, speelterrein.
  • Diensten: wasruimte, bar-restaurant ‘Le Lodge Club’.
  • Huuraccommodaties: accommodaties in Camargue-sfeer

  Huuraccommodaties Les Secrets

   Campingdorp

   In het Campingdorp verblijft u in de historische wijk van het Yelloh! Village Les Petits Camarguais. Hier vindt u alles wat u nodig hebt: animaties, voorzieningen, aquapark, accommodaties voor de hele familie… Kinderen en ouders, groot en klein, iedereen voelt zich thuis in de gezellige drukte van deze wijk. Dat wordt een vorstelijke campingvakantie in de warme zon van de Camargue!

   • Zwemparadijs: een verwarmd aquapark van 500 m² met glijbanen, peuterbaden, bubbelbanken, solarium…
   • Sport en activiteiten: speelplaats, tafeltennis, petanquebaan, multisportterrein, animaties.
   • Diensten: wasruimte, kruidenierswinkel, bakkerij, bar-restaurant ‘Il Gusto’, snackbar-pizzeria, fietsverhuur, barbecue verhuur.
   • Huuraccommodaties: zeer comfortabele accommodaties van tot .

   Huuraccommodaties Campingdorp

    ×