Kinderen in het Yelloh! Village Portland

Tijdens uw volledige campingverblijf in Normandië wacht u een uitgebreid animatie- en activiteitenaanbod. Zowel op de camping als in de omgeving heeft Normandië heel wat activiteiten voor u in petto.

Onze gratis kinderclubs bekommeren zich om uw kroost. Elke week krijgt het jonge volkje een aangepast programma voorgeschoteld. De kids vermaken zich dan ook opperbest en beleven met zijn allen unieke momenten.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Danslessen
  Zwemlessen
  Yogalessen
  Darten
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Vissen
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Waterpolo
  Watersportclub
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 8km
  Casino 35km
  Zeilwagen rijden 8km
  Windsurflessen 15km
  Stand up paddle-lessen 15km
  Zeillessen 15km
  Paintball 45km
  Paragliding 3km
  Pretpark 9km
  Avonturenpark 15km
  Vissen te voet 15km
  Tochtjes te paard of met de pony 15km
  Ruitercentrum 6km
  Golf 1km
  Minigolf 9km
  Skatepark 15km

  Onze kinderclubs

  De twee kinderclubs van het Yelloh! Village Portland verwelkomen uw oogappels van 5 tot 12 jaar oud. De hele week krijgen ze diverse activiteiten aangeboden die afgestemd zijn op hun leeftijd. Zo beleven de kids heerlijke momenten en houden ze prachtige herinneringen over aan hun vakantie in Normandië.

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   De Kids Club  heeft voor de kleinsten een gevarieerd activiteitenprogramma uitgewerkt. Samen spelen, lachen en plezier maken: daar draait het om!

   • Recreatieve workshops
   • Sportieve activiteiten
   • Minidisco
   • Schattenjachten
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Ook de Juniors Club weet uw youngsters te verleiden. Op het programma: lol trappen, samen dingen doen en heel veel grappen en grollen!

   • Sportieve toernooien
   • Creatieve activiteiten
   • Dans
   • Groepsspellen

  Kinderen onder elkaar: daar gaat niets boven

  In de Kids Club en de Juniors Club kunnen kinderen samen spelen met de juiste begeleiding. Ons gespecialiseerde team bokst elke week een nieuw animatieprogramma in elkaar. Workshops, sportactiviteiten of spelletjes: uw kleine rakkers kunnen hier beslist hun hart ophalen!

  Openingstijden van de kinderclubs

  De Kids Club en de Juniors Club zijn 5 dagen per week open, van 10u tot 12u en van 14u tot 16u30.

  Onze activiteiten

  Op de camping zelf kunt u terecht voor talloze activiteiten. U vindt hier een speelterrein, een zwemparadijs, een multisportterrein en zelfs een restaurant: overal op de camping valt wel wat leuks te beleven. Er zit vast een activiteit bij die u weet te bekoren!

  Een camping met een groot activiteitenaanbod

  Dankzij zijn uitgebreide infrastructuur kan de camping in Port-en-Bessin prat gaan op een ruim activiteitenaanbod. Er is voor elk wat wils: zowel volwassenen als kinderen komen aan hun trekken!

  Sportievelingen kunnen zich uitleven op het multisportterrein, tijdens de waterpolowedstrijden, op de petanquebaan en aan de pingpongtafels. Voor uw kleine ukken heeft de camping een speelterrein, een springkasteel en een speelzaal voorzien. Ook zij kunnen hun hart ophalen!

  De Kanaalkust, een formidabele speeltuin

  Wanneer u kiest voor een camping aan zee, op slechts een boogscheut van de Kanaalkust, nemen de mogelijkheden alleen maar toe. Hier kunt u namelijk diverse watersporten beoefenen. Wat dacht u van een initiatie windsurfen? Of zeilwagenrijden, als het water u toch te koud is? In beide gevallen is de wind uw bondgenoot!

  In het zwemparadijs op de camping kunt u verder van het water genieten. Uw hele gezelschap vermaakt zich opperbest met de glijbanen, het discozwemmen, de aquagymsessies en andere waterspelletjes.

  De Calvados: een fietsparadijs

  In de Calvados voelen fietsfanaten zich in de zevende hemel. Neem uw fiets dus mee op campingvakantie of huur er een ter plaatse. Met zijn 10 ‘groene routes’ beschikt het departement Calvados over 1.743 kilometer aan fietspaden. Zo bent u bijvoorbeeld al in een kwartier op het schitterende strand van Omaha Beach.

  Maak een fietstocht door het landelijke Normandië en geef uw ogen onderweg de kost. Het zogenaamde ‘Normandische Zwitserland’, de kust, de vallei van de Vire ... Deze regio is bezaaid met uitzonderlijk mooie landschappen.

  ×