Het dienstenaanbod van camping Portland

Ontdek het uitgebreide dienstenaanbod dat camping Portland aanbiedt, zodat uw campingverblijf in Normandië op wieltjes loopt. Receptie, kruidenier, uitleendienst en bar-restaurant: precies wat u van een 4-sterrencamping mag verwachten.

Op deze manier houdt u extra veel tijd over om te genieten, te ontspannen en eropuit te trekken met vrienden of familie.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Verkooppunt van brood en viennoiserie
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Services All Season
  Wi-Fi

  In de buurt

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Verhuur van fietsen

  Een receptie waar u steeds terechtkunt

  Om u een onvergetelijk verblijf te garanderen, staat het receptieteam elke dag weer voor u klaar. Hebt u vragen over de camping of bent u op zoek naar toeristische informatie? Bij de receptie weten ze altijd raad.

  U kunt er overigens ook terecht om pingpongbats of petanqueballen te lenen, indien u graag een partijtje speelt. Ontdek tot slot nog de materiaalverhuurdienst en het uitgebreide dienstenaanbod – een 4-sterrencamping waardig! – overal op het domein.

  Het restaurant van vakantiedorp Portland

  U bent ’s morgens, ’s middags, overdag en ’s avonds welkom in het bar-restaurant van de camping, voor een ontbijt maar ook om een glaasje te drinken, een tussendoortje of om van een verrukkelijk gerecht te genieten. Proef er de aroma’s van de Normandische terroir en de verse vis uit de zee even verderop!

  Het restaurant – open van 7u30 tot 23u – is het kloppend hart van de camping. Het is de ideale plek om te relaxen, samen fijne momenten door te brengen en gezellig bij te kletsen. Het team van het bar-restaurant staat de hele dag voor u klaar, en geeft u maar al te graag tips over de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van onze streek.

  Het bar-restaurantgedeelte is ook de plek bij uitstek voor een avondje uit, met prachtig uitzicht op zee vanaf het terras. Dankzij de animatie zit de sfeer er meteen in. Aperitieven en dineren doet u hier dan ook in een opperbeste stemming!

  Kruidenierszaak op de camping

  Het Yelloh! Village Portland beschikt over een eigen kruidenierszaak zodat u geen tijd verliest met inkopen. Hier vindt u alle producten die u tijdens uw verblijf nodig hebt. Zin in een lekker ontbijtje? Dan hoeft u niet ver te lopen: in het bar-restaurant van de camping kunt u terecht voor brood en zoete broodjes!

  ×