Het zwemparadijs op camping Portland

Waterratten kunnen hun hart ophalen in het Yelloh! Village Portland. In het zwemparadijs wordt de hele familie op zijn wenken bediend. Zwemmen in het buitenzwembad of het overdekte zwembad, plonsen in het peuterbad, van de glijbanen zoeven of zonnebaden op de ligstoelen: alles kan!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand
  Waterspeeltuin
  Overdekt Waterspeeltuin
  Massagebanken met Bubbels
  Balneotherapiezwembad
  Massagestralen
  Lagune
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Glijbanen

  Twee zwembaden om bij elk weer van te genieten

  Profiteer van ons gloednieuwe waterpark! Dit gloednieuwe waterpark zal jong en oud zeker bekoren.

  In het overdekte gedeelte met zwembad, jacuzzi en nordic pool kun je heerlijk zwemmen, alleen of met familie en vrienden.

  Er zijn ook twee buitenruimtes om te zwemmen en te zonnebaden onder de Normandische hemel.

   

  Zwemshorts zijn ten strengste verboden in het zwemparadijs. Alleen aansluitende zwemkleding is toegestaan.

  Het ideale aquapark om te ontdekken wat waterpret is

  De kids vinden het heerlijk in het aquapark van camping Portland. De allerkleinsten kunnen rustig aan het water wennen in het speelbad en peuterbad. In de grote zwembaden kan dan weer lekker gezwommen worden, zowel binnen als buiten.

  Oudere kinderen vermaken zich opperbest op de glijbanen. Er is ook een 48 m lange spiraalglijbaan waar ze van kunnen genieten terwijl ze afkoelen.

   

  Er is een badmeester aanwezig, maar ouders of wettelijke vertegenwoordigers blijven verantwoordelijk voor het toezicht op hun kinderen.

  Leuke stranden om van te genieten

  Het Yelloh! Village Portland biedt het voordeel dat u er ook van de stranden aan de Kanaalkust kunt genieten. Breng zeker een bezoek aan de invasiestranden minder dan 15 km verderop.

  De bewaakte stranden met hun authentieke en ongerepte charme zijn niet alleen leuk om te gaan zwemmen, ze waren ook het toneel van een van de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis. Verscheidene monumenten herinneren aan de landing in Normandië op 6 juni 1944.

  Drie zwemplekken kunnen we u in het bijzonder aanbevelen vanwege hun schoonheid, hun zandbanken en hun historisch belang: de stranden van Longues-sur-Mer, Saint-Laurent-sur-Mer en Vierville-sur-Mer. Ze maken deel uit van Omaha Beach en Gold Beach, de codenamen die de geallieerden voor de stranden bedachten.

  ×