Het zwemparadijs op camping Portland

Waterratten kunnen hun hart ophalen in het Yelloh! Village Portland. In het zwemparadijs wordt de hele familie op zijn wenken bediend. Zwemmen in het buitenzwembad of het overdekte zwembad, plonsen in het peuterbad, van de glijbanen zoeven of zonnebaden op de ligstoelen: alles kan!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Peuterbad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Glijbanen

  Twee zwembaden om bij elk weer van te genieten

  In ons buitenzwembad geniet u van een zwempartij in de openlucht. Heerlijk om te zwemmen of gewoon wat te plonsen in optimale omstandigheden. Het water wordt namelijk tot 28°C verwarmd: ideaal om te genieten van uw zwempartij! Ook het overdekte zwembad, waarvan het water eveneens tot 28°C verwarmd wordt, staat tot uw beschikking. Hier geniet u het hele jaar door van de waterpret, ongeacht het weer!

  En dankzij de zonnebedden rond het buitenzwembad kunt u lekker genieten van de Normandische zon.

   

  Zwemshorts zijn ten strengste verboden in het zwemparadijs. Alleen aansluitende zwemkleding is toegestaan.

  Het ideale aquapark om te ontdekken wat waterpret is

  De kids vinden het heerlijk in het aquapark van camping Portland. De allerkleinsten kunnen rustig aan het water wennen in het peuterbad. In de grote zwembaden kan dan weer lekker gezwommen worden, zowel binnen als buiten.

  Oudere kinderen vermaken zich opperbest op de glijbanen. Een rechte glijbaan en een spiraalglijbaan zorgen voor zowel verkoeling als urenlang speelplezier.

   

  Er is een badmeester aanwezig, maar ouders of wettelijke vertegenwoordigers blijven verantwoordelijk voor het toezicht op hun kinderen.

  Leuke stranden om van te genieten

  Het Yelloh! Village Portland biedt het voordeel dat u er ook van de stranden aan de Kanaalkust kunt genieten. Breng zeker een bezoek aan de invasiestranden minder dan 15 km verderop.

  De bewaakte stranden met hun authentieke en ongerepte charme zijn niet alleen leuk om te gaan zwemmen, ze waren ook het toneel van een van de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis. Verscheidene monumenten herinneren aan de landing in Normandië op 6 juni 1944.

  Drie zwemplekken kunnen we u in het bijzonder aanbevelen vanwege hun schoonheid, hun zandbanken en hun historisch belang: de stranden van Longues-sur-Mer, Saint-Laurent-sur-Mer en Vierville-sur-Mer. Ze maken deel uit van Omaha Beach en Gold Beach, de codenamen die de geallieerden voor de stranden bedachten.

  ×