De Yelloh! Village campings in de buurt van Andorra

Het Vorstendom Andorra, in het hart van de Pyreneeën, zal reliëf geven aan uw vakantie! Zowel in de zomer als in de winter zal Andorra u weten te bekoren door zijn adembenemende landschappen, zijn wonderschone natuur en zijn bewaard erfgoed. Zonder twijfel een noodzakelijke halte tijdens uw verblijf in vakantiedorp Yelloh! Village in Andorra.

Land van bergen en zon, zal het Prinsdom Andorra u bekoren bij het onthullen van zijn mooiste troeven.

Voor de liefhebbers van bergbeklimmen vormt de Pic de Coma Predosa met een hoogte van 2.946 meter het hoogste punt van Andorra. Bij de afdaling richting Catalonië kunt u langs de rivier de Valira gaan die verder uitmondt in de Segre.

Met zijn 468 km² telt het Prinsdom van Andorra meer dan 30 meren. De meest gewaardeerde zijn het meer van Engolasters, het meer van Juclar en het meer van Abelletes, bekend voor het vangen van forellen.
Tussen Frankrijk en Spanje, in het hart van de Pyreneeën, nestelt zich het Vorstendom Andorra.

Klein naar grootte maar groot door zijn charme is dit de ideale vakantiebestemming zowel in de zomer als de winter. Immens skigebied, rijk architecturaal patrimonium van Andorra la Vella, ontelbare wandelroutes, ... Het zal moeilijk zijn om alle geheimen van Andorra te ontdekken!

1 camping gevonden

campings Midi-Pyrénées

×