Mijn doldwaze week ...

Als je tussen 5 en 12 jaar oud bent , droom je ervan een week op vakantie te gaan met je ouders, maar … zonder je ouders. Hoe? Bijvoorbeeld, door te kiezen voor een Yelloh! Village-camping. Demonstratie van een week vol smiles 

Zaterdag

In de loop van de dag, aankomst op de camping. De kinderen gaan op verkenning uit en de ouders controleren alles: hun droomkampeerplaats op een geweldige plek, werkelijk fantastisch aquapark, prima speelterrein, volop activiteiten … de vakantie begint goed!

Zondag

We gaan meteen naar de kinderclubs. Geen tijd te verliezen, nu gaan we ons vermaken! Een schilderworkshop voor Tom, een schminkactiviteit voor Emma en allebei na ongeveer 5 minuten al volop nieuwe vriendjes en vriendinnetjes … Een foutloze eerste dag!

Maandag

Allemaal aan het werk! Er is onverstoorde concentratie nodig om de enigma's op te lossen en de schat te vinden. Terwijl de ouders heerlijk luieren op het strand, beleven de kinderen de mooiste schattenjacht van hun leven. En we kunnen u vertellen dat ze hun plaats voor niets en met niemand willen ruilen!

Dinsdag

Tijd voor allerlei sporten: touwenparcours voor liefhebbers, ponyrijden voor anderen en natuurlijk duiken in het zwembad om de dag goed af te sluiten. OK, u hebt gelijk … in werkelijkheid wachten de kinderen nooit tot dinsdag om van het aquapark te profiteren … In feite brengen ze er elke dag heel wat tijd door.

Woensdag

Nu al woensdag? Ze moeten volop van de vriendjes profiteren, deelnemen aan de activiteiten waarvoor ze nog geen tijd hebben gehad, wat glijden op de glijbanen en elkaar natspetteren in het zwembad, en meer nieuwe vriendjes maken, met wie ze 's avonds na het eten weer afspreken, geweldige momenten doorbrengen tijdens de aperitiefjes met de ouders … Aaarghhh … de dagen zijn nooit lang genoeg op een Yelloh! Village-camping.

  • camping Le Ranc Davaine
  • piscine chênes verts
  • Chateau gonflable camping Les Sirènes

Donderdag

Het is tijd om de show voor het einde van de week voor te bereiden: iedereen is helemaal opgewonden! Schminken, verkleden, de slappe lach en veel vrolijkheid: dat zijn de beste ingrediënten voor een geslaagd moment. Het feest wordt mooi, maar de voorbereiding is ook al heel leuk!

Vrijdag

De lang verwachte dag: laatste duiken en beste momenten met alle vriendjes in het zwembad. Iedereen is reuze opgewonden: vanavond gebeurt het! Iedereen tut zich op voor het feest, en ze maken zich op om onvergetelijke momenten te beleven.

Zaterdag

Zien we elkaar volgend jaar weer?

Campings voor uw kinderen

Bekijk de 90 campings
×