Surf uw vakantie door!

Zin om op uw mooiste golf te surfen? Breng uw surfplank mee of huur er één op een van de Yelloh! Village-campings in de nabijheid van een surfspot.

Fun op het water en op de camping

In de lente en de zomer trekken de stranden van de Atlantische Oceaan zeer veel vakantiegangers. Sommige komen hier om te zwemmen. Andere blijven liever van de zon genieten op het warme zand. Maar er zijn er ook die zich graag op het water en het zand bewegen.

Een van de populairste activiteiten aan de Atlantische kust is surfen. Op de golven rijden en één zijn met uw surfplank is dan ook een unieke beleving!

Bent u een fanatiek surfer? Breng uw surfplank dan gewoon mee naar een van onze Yelloh! Village-campings. Sommige liggen op enkele meters van de beste surfspots van Baskenland, de Landes en de hele westkust!

Dankzij de vele activiteiten die ter plaatse en in de omgeving op u wachten, kunt u het plezier ook nog afwisselen. De animatieteams stellen een mooi programma voor u samen, om u tijdens uw hele verblijf te vermaken.

Arrivée au surf
Surf près d'un camping
fin du surf camping Lous Serrots

De ideale gelegenheid om het te leren

Hebt u nooit gesurft, maar droomt u er al jaren van de nieuwe Kelly Slater te worden? Profiteer dan van uw volgende vakantie om er eindelijk mee te beginnen!

Meerdere Yelloh! Village-campings organiseren surflessen, zodat beginners met de sport kennis kunnen maken. Onder leiding van een specialist leert u de basiskennis van surfen in alle veiligheid, met workshops die aan uw niveau zijn aangepast.

Als u eenmaal begonnen bent, kunt u zich uw hele verblijf perfectioneren. Na een paar uur zult u uw dierbaren al verbaasd doen staan!

Dus: pak uw surfplank! Klaar? Surfen maar!

surf Grands Pins

Volg de gids om de beste surfspots te ontdekken!

Bekijk de 36 campings
×