De campings waar uw huisdieren welkom zijn

Ook uw kleine metgezel heeft recht op een verandering van omgeving. Op veel Yelloh! Village-campings zijn honden welkom. Ideaal om met de hele familie te vertrekken.

Campings die dol zijn op honden

Iedereen heeft recht op vakantie! Neem echt de hele familie mee op uw volgende vakantie! Op veel Yelloh! Village-campings zijn uw huisdieren welkom.

Beter nog, in sommige vakantiedorpen kunnen uw honden profiteren van hondendouches om zich op te frissen en rond te spetteren, net als u! Een perfect moment na een uitputtende wandeling, een rondje op een hindernisbaan of dollen in een weiland.

Kom dit jaar met uw metgezel en deel onvergetelijke momenten op onze campings!

chien-rando

Ontdek de Yelloh! Village campings die uw honden verwelkomen in hun huuraccommodaties

Bekijk de 72 campings

Een geheugensteuntje voor uw verblijf

Voordat u instapt om naar uw bestemming te reizen, zijn hier onze adviezen en tips om uw aankomst op de camping zo goed mogelijk voor te bereiden.

  • Pak zijn koffer in en neem zijn mand, zijn deken en zijn favoriete speeltjes mee. Hij zal blij zijn als hij ter plaatse bekende dingen ziet.
  • Neem ook zijn gezondheidsboekje en identificatiebewijs mee. En denk aan een EHBO-doosje alleen voor hem … u weet maar nooit.
  • Verander uw gewoontes niet: blijf hem op dezelfde tijden uitlaten en eten geven, probeer hem ook dezelfde voeding te geven als thuis.
  • Breng wat voedsel mee voor het begin, tot u zijn lievelingsbrokjes in de supermarkt gevonden hebt.
  • Laat uw hond zoveel mogelijk profiteren van uw wandelingen en trektochten. Neem hem mee!
  • Pas op voor teken en vlooien! Breng een afweermiddel mee en controleer zijn vacht regelmatig.
  • Komt u terug van het strand? Iedereen onder de douche! Ja, ook de hond. Zijn huid is kwetsbaar.
  • Als verantwoordelijke baas moet u natuurlijk altijd het benodigde bij u hebben om de uitwerpselen van uw hond op te rapen.
  • Tatoeage of elektronische chip zijn verplicht voor een verblijf in Frankrijk of in het buitenland. Als u kort geleden verhuisd bent, controleer dan dat uw adres en telefoonnummer actueel zijn. Dat is altijd geruststellend als uw viervoetige vriend besluit de camping te verlaten, zonder te waarschuwen ...
  • Informeer naar de plekken waar huisdieren welkom zijn: stranden, parken, meren, restaurants. Ook uw haarbal heeft recht op een mooie vakantie

Goede raad: controleer voordat u reserveert dat huisdieren zijn toegestaan op uw camping. Eenmaal ter plaatse zult u Bobbie niet ergens anders heen kunnen sturen :). Dit zal niet moeilijk zijn: veel Yelloh! Village-campings zijn ‘pets friendly’.

Yelloh! Village campings waar uw hond welkom is op de kamperplaasten

Bekijk de 77 campings
×