Chic aan het zwembad

Dit jaar laten we aan het zwembad onze stijl maar ook onze overtuigingen zien! Made in France, natuurlijke materialen, gerecyclede materialen … alle originele en ethische ideeën zijn welkom. Klein overzichtje van de accessoires die nodig zijn om van top tot teen 'verantwoord' voor de dag te komen.

Chique, ethische badkleding

Eis milieuvriendelijke badkleding om in de blauwe golven te duiken! Voor de dames heeft een innoverend merk, Hoopal, het goede idee gehad om sympathieke modellen te maken op basis van mariene materialen, versleten visnetten en gerecycled plastic afval! U zou het nooit denken! En ze zijn stevig en geweldig! Voor mannen presenteert het merk Garçon français, dat zich inzet voor duurzame ontwikkeling, eenvoudige en chique zwembroeken van topkwaliteit, Frans fabricaat en ethisch.

De damesversie bij Hoopal, vanaf € 85 per set, hier te vinden: hopaal.com

Fotoverantwoording: Thomas Lodin

Herenversie van het merk Garçon français vanaf 95 euro : garcon-francais.fr

Fotoverantwoording: Pascal Loubet

Franse elegantie

Voor accessoires zetten we alles in op 'Made in France'. Strohoed met een Provençaals tintje, zonnebril zonder plastic, strandlaken van biologisch katoen, kleurrijke tas van linnen, chique, stevige waterfles … Dat is toch pure klasse!

Op het hoofd een traditionele Barigoules in de Traclet-versie, een elegante hoed van natuurlijk stro die met een lint onder de kin wordt vastgemaakt ...

Vanaf 59 euro, hier: www.chapellerie-traclet.com

Op de neus een originele bril met een montuur van gerecyclede oesterschelpen, mosselschelpen of sint-jakobsschelpen … Wie komt er nou op zo'n idee? Friendly Frenchy!

Vanaf 80 euro op de site van het merk: www.friendlyfrenchy.fr

Om de look te voltooien, een mooi, zacht strandlaken met honingraatmotief, met 64% geweven en geverfd biologisch katoen. En ook dat is natuurlijk in Frankrijk gemaakt!

Vanaf 75 euro op de site van het merk: www.friendlyfrenchy.fr

Een ethische, chique en ecologische BPA-vrije drinkfles voor uw verfrissingen. Waarom? Om het gebruik van herbruikbare verpakkingen te bevorderen en de productie en het afval te verminderen.  En bovendien kunt u uw drinkfles personaliseren! Beter bestaat niet!

Vanaf 24,99 euro, hier te koop: gourde-morning.com

En om alles in mee te nemen een mooie linnen tas gemaakt in Toulon (Frankrijk). We houden van: zijn leuke kleuren en de opgedrukte boodschap die u kunt aanpassen!

Vanaf 44 euro, hier: mesmotsdeco.com

Stijlvol aan de rand van de zwembaden van onze Yelloh! Village campings:

Bekijk de 91 campings
×