Camping De Gorges d’Héric

Ontdek de Gorges d’Héric, een buitengewone site die is uitgesleten door de rivier midden in het natuurpark van de Haut-Languedoc. Bewonder de adembenemende landschappen die u omringen. Een indrukwekkende plek om er helemaal uit te zijn.

In het natuurpark van de Haut-Languedoc in het Caroux-massief ontdekt u de Gorges d’Héric, een bijzondere plaats waar u prachtige wandelingen kunt maken in een unieke omgeving. U komt hier 600 m hoge watervallen tegen die van steile rotswanden kletteren, kleine bergstroompjes en een rijke en diverse flora en fauna. Profiteer van deze familiewandeling om u te verfrissen in de natuurlijke waterpoelen. En echte waaghalzen kunnen hier zelfs van de rotsen duiken.

 

Sportievelingen verkennen de Gorges d’Héric op een andere manier, op het programma staan klimmen, canyoning, speleologie of raften… Voeg spanning en sensatie toe aan uw verblijf op uw Yelloh! Village camping. Even uitrusten na al deze activiteiten? U kunt picknicken aan de waterkant in een adembenemend mooi kader. De perfecte plaats voor een onvergetelijke ervaring.

 

 

Le Verdier
34390 MONS
www.ot-caroux.fr

3 campings gevonden

campings Hérault

×