Het zwemparadijs van camping Saint Louis

Tijd voor zwemplezier in al zijn vormen! Op de camping vindt u alles wat u nodig hebt om te genieten van waterplezier: een groot aquapark met een overdekt en verwarmd bad, waterglijbanen, de stranden van de Côte d’Azur op 5 kilometer, een verkoelende rivier op 800 meter en een meer op 25 kilometer. De keus is aan u! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Lagune
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een groot aquapark

  Met een overdekt en verwarmd bad, bubbelbaden en een lagune van 300 m² valt het aquapark van de camping goed in de smaak bij jong en oud! Er is zelfs een ludiek peuterbad van bijna 160 m², zodat ook uw kleine kinderen in alle veiligheid in het water kunnen spelen. 

  3 waterglijbanen voor spannend glijplezier!

  Met de drie waterglijbanen van de camping kan iedereen genieten van glijplezier! Met de glijbanen Hydratube, Kamikaze en de multiglijbaan staan spanning en sensatie, plezier en gespetter centraal. De kinderen vinden het geweldig! 

  De stranden van de Côte d’Azur op 5 km

  Kom pal aan zee en met de voeten in het warme zand genieten van de mediterrane zon! De wereldberoemde stranden van de Côte d’Azur bevinden zich vlak bij de camping: op slechts 5 kilometer van uw accommodatie liggen de stranden van Cannes-Mandelieu al op u te wachten!

  ×