Camping La Roquette-sur-Siagne

Criteria wissen
In de buurt van een grote stad en zo dicht bij de zee... De stad La Roquette-sur-Siagne, ware kleine oase van groen, laat zich graag ontdekken! Deze stad die gelegen is tussen de Côte d'Azur en Grasse (de "Stad van de Parfums") is een ideaal compromis voor uw campingvakantie. U verblijft er op slechts 10 kilometer van Cannes en haar stranden, en dicht bij het voorgebergte van de Alpen.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Alpes-Maritimes

Campingvakantie La Roquette-sur-Siagne

Hier wacht u een heel speciale sfeer, een mengeling van rust, kalmte en veel groen... U kunt er op een vredige manier genieten van vakantieplezier en ook profiteren van de prachtige vergezichten over zee. Hier werd eveneens veel aandacht besteed aan de landschappelijke aanleg van de stad: wanneer u door La Roquette-sur-Siagne wandelt, kunt u tal van tuinen, met bloemen omzoomde straten en groene ruimtes bewonderen. Uw verblijf in La Roquette-sur-Siagne wordt een echte verademing in een prachtige omgeving.

 

Camping La Roquette-sur-Siagne

Profiteer van uw verblijf in La Roquette-sur-Siagne om te kuieren door de smalle straatjes met mooie gebouwen en u te laten doordrenken van een deel van het lokale erfgoed. En misschien hebt u zelfs het geluk dat er een feest aan de gang is wanneer u de stad bezoekt! Installeer u dan maar snel onder de platanen en laat u meeslepen door de gezelligheid en de sfeer van dit moment... de ziel van de Maritieme Alpen daalt hier over u neer!

×