Word de koning of koningin van de gele bal!

Profiteer van onze campings en van alles wat ze te bieden hebben. Sla bijvoorbeeld een balletje op onze tennisbanen.

Word kampioen van de camping

Vakanties zijn het ideale moment om mooie plaatsen te bezoeken, aan het water te liggen of in de bergen te wandelen. Tijdens uw verblijf op de campings van Yelloh! Village is het ook mogelijk om vast te houden aan gezonde dagelijkse gewoonten, zoals sporten. Sommigen grijpen deze kans zelfs aan om er weer mee te beginnen.

En hoewel de lijst met sportieve activiteiten lang is, kiezen veel vakantiegangers voor tennis. Het is dan ook een goede sport om in vorm te blijven en van de zon te genieten. En dat komt goed uit, want op veel campings van Yelloh! Village liggen tennisbanen op loopafstand van de accommodaties.

Oefen uw forehand, backhand en volley op gravel, gras of een harde ondergrond. Is uw balgevoel weer terug? Dan wordt het tijd om uw familie, vrienden of buren uit te dagen voor een wedstrijdje of om gewoon een balletje over te slaan.

Profiteer van onze campings met eigen tennisterrein:

Bekijk de 32 campings

Tennis ... maar dat is nog niet alles!

Op de campings van Yelloh! Village wordt niet alleen getennist. Kies na een partij van drie of vijf sets voor wat afwisseling. Pak een kleiner racket of eigenlijk batje en werk je in het zweet aan de pingpongtafel. Of ruil de gele bal in voor een shuttle en speel een partijtje badminton.

Valt het weer wat tegen? Sommige campings liggen in de buurt van een squashcentrum. Het voordeel van deze racketsport is dat je haar binnen beoefent. Het doel van squash is simpel: je moet de bal tegen de muur slaan en proberen om de tegenstander naast je te misleiden. Vooral cardiofans zijn er gek op!

Kent u padel?

Ontdek de nieuwste racketsport: padel. Deze versie is uitgevonden in Mexico en gepopulariseerd aan de Spaanse kusten.

Padel speel je twee tegen twee en de regels lijken op die van tennis.  Maar er is één groot verschil: het veld wordt omringd door wanden van gehard glas, waartegen de bal kan terugstuiten.

Dit kenmerk maakt de sport heel verrassend. En padel wordt dan ook steeds populairder. Een leuke activiteit die perfect pas bij het vakantiegevoel!

Ontdek de campings waar je padel kunt proberen

Bekijk de 9 campings
×